又係時間推吓Amazon 平價notebook (15)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
我朋友之前砌咗部電腦用8700睇4k 片

先發覺內顯最多支援4k30fps

結果要買多張RX570 先搞得掂

唔知laptop 會唔會又限咗30fps
膠爸成日睇住個LAPTOP市場
有冇落過腦場問呀
msi要當面問先係真價錢
除非有特殊需要,
如果唔係唔好買簿機
新手學到野
我本身想買部輕過2kg gaming
但睇黎2kg散熱都係唔得
聽完你講 唔敢買了
今年Acer新nitro 5、新nitro 7個散熱又係同上面一樣,Acer真係CLS。
我今朝睇到都心動左下,但keyboard太邊,出街或者擺大脾用會唔會唔就手
呃人囉

普通人唔識就中伏
電影好似係行4K 30fps?
8700k內顯要用dp先行足4k 60fps
8700喎
我fd張底板無dp

所以最後買咗570解決

順手輕量打機
ASUS ROG Zephyrus S Ultra Slim Gaming PC Laptop, 15.6” 144Hz IPS Type, Intel Core i7-8750H CPU, GeForce GTX 1070, 16GB DDR4, 512GB PCIe SSD, Military-Grade Metal Chassis, Win 10 Home - GX531GS-AH76

https://www.amazon.com/dp/B07G5Z9H8R/ref=cm_sw_r_cp_api_i_dhp7CbB59FMMC

無左減價
一皮左右 gaming laptop 買咩機好?

Msi定rog好d?

同埋新蛋買定亞馬遜買好d?

用緊asus w508v
Dell今日又有新機公開,新G3、新m15/m17,好似仲有新XPS15。
同求
$10000-$12000
XPS 7580
咩牌子 巴打又買下過手引
Clevo 公模

你當雜嘜牌
落單應該比usd定hkd? usd個rate成8.幾
Dell今日又有新機公開,新G3、新m15/m17,好似仲有新XPS15。
https://www.youtube.com/watch?v=THGUyxxuswc
https://www.youtube.com/watch?v=VkEmfptJy1c
XPS 7580

如果呢代 xps 散熱好即買
喔...咁應該效能/散熱都麻麻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞