又係時間推吓Amazon 平價notebook (15)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
budget 12k
邊到買dell好?
dell hk官網
本身想買Lenovo x1 , 但睇左第三部個價同spec, 想問下除左x1 輕d之外仲有咩唔同
點解x1會貴咁多??

利申:唔係好識電腦野
dell us
咪on9喇
香港d電話熱線一向都一問三不知再唔係就撚鳩人
想買lenovo 530s 但又驚有支那backdoor
dell係香港官網買都唔算貴 打到機好似6999都有
唔駛去搏水貨
ASUS ZenBook 15 Ultra-Slim Compact Laptop 15.6” FHD 4-Way Narrow Bezel, Intel Core i7-8565U Up to 4.1GHz, 16GB DDR4, 512GB PCIe SSD, GTX 1050 Max-Q, IR Camera, Windows 10 - UX533FD-DH74, Royal Blue https://www.amazon.com/dp/B07HRWKN9R/ref=cm_sw_r_cp_api_i_B1KZCbFCYGJJM
呢部做緊特價 抵唔抵買
doesn't ship to hong kong
呢D時候可以既話等9系cpu同新一代display card 既NB好過
8算的話,103xx就買到,都幾抵
想買部F510UA VIVOBOOK,佢話唔送香港,想問你地運話黎
想買部F510UA VIVOBOOK,佢話唔送香港,想問你地運
我可以Amazon Direct shipping 🤔
各位巴打
呢款如何,係咪貴左少少

我都想買
巴打可否幫幫拖,想買部文書機比女朋友
但1050會唔會太舊
睇你自己用途
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞