又係時間推吓Amazon 平價notebook (15)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
通常貴幾多
去專門店都有?
最平既文書機睇到片又8代i5, 估計係5xxx-6xxx
想買部睇片 汁片 汁相
少少打機 13吋放便出街
可唔可以介紹下
都要usd1199
明白
唔好意思好多問題想問多問
Core i5 | 1TB HDD\
FHD | Core i5 | 1TB HDD
入面有得揀呢兩樣
FHD有咩分別?
應該選fhd, full hd = 1920 x 1080
無fhd果部事實都係fhd
有平選平
呢部431無16gb ram
Thanks 巴打
咁我都係AMAZON直接買
10327,包埋運費
加左價?之前好似睇509usd
巴打們點睇MSI PS系列既機?
如果PS63既價位係咪買XPS重好?
打唔打機先?如果用黎打機就唔好,散熱差
最多都係打下fifa
主要睇片 文書 畫圖
Amazon個delivery date係咁推後
有咩可以做到
一部係7代u
一部係8代u
要睇清楚
係wo
上面位巴打如果落左order cut返先
買返5xx果部先係8代u
雖然7代都做到你要求
有興趣襯減價想買部XPS 15 9570,想問下應唔應該AMAZON買同抵唔抵?同埋DELL係咪有國際保?唔該巴打
見到ram 有分ddr3 ddr4, 想問下係notebook 上係咪有好大分別?
ASUS ZenBook S UX391UA-XB71-R Ultra-thin and light 13.3-inch Full HD Laptop, Intel Core i7-8550U, 8GB RAM, 256GB M.2 SSD, Windows 10 Pro, FP Sensor, Thunderbolt, Burgundy Red https://www.amazon.com/dp/B07D9C2YF5/ref=cm_sw_r_cp_api_i_xNh1CbWG9CGK2

抵唔抵?
Dell要加錢升級保護先有國際保
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞