又係時間推吓Amazon 平價notebook (15)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
佢原本有無保養?如果有係咪可以轉移到香港?
有有巴打amazon買msi? 有冇國際保?
二手無原廠保,得英森30日保
G3 17"好似 3.27kg,係唔係1066maxQ ?
咁平

但tn屏好難頂
早幾日order左部gx531, 落order果陣揀prority shipment預定18號到
點知今日收到shipping out 提示一跳跳到25號

問完cs只識道歉waive shipping fee
正一垃圾物流
Gs75 2070 23000hkd 岩唔岩數
香港買行貨? 如果amazon咁貴就唔好搏水貨
一陣死左就無得整
本身想買上代gs73

但見佢tn mon

唔知msi 既tn係點
Yes. 係1060 MaxQ
香港買上代G7 15"都只係$9980
仲要係256GB SSD
有行緊係買行, 除非好似asus咁有國際保
都係, 見$55xx 有部G3 17, 咪買黎玩下。衰左咪退返俾amazon uk
想買gx701
11號凌晨新強落單
15號下午收貨

下午係office 係咁而開個箱
返到屋企試玩左陣
正正常常 keyboard 手感唔錯
Overall 暫時都幾滿意
(電腦wallpaper 求其換住先唔洗理會)
想買第一頁嘅第一部機
想問下Amazon 用唔用到Tap&Go 畀錢
同埋用到嘅話
又點樣可以Set到用港幣畀錢
利申:新手第一次用Amazon
Asus有無係用typeC叉電既Notebook
想買部做下文書, 玩下city skyline, 邊部做到平平地就得
當水貨
得asus
amazon買有保?
有冇啲類似Surfacepro果類機推介下?
開機show s.m.a.r.t 話個hdd壞左,咁係唔係冇得搞?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞