又係時間推吓Amazon 平價notebook (15)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
OT
係 有時理由都唔撚同你講
黎緊想買notebook
會畫下圖(Autocad/Revit)
想問下買thinkpad x1 carbon好,
定黎緊rog Zephyrus S 好
請問有無介紹一部最簡單 價錢平 同埋方便拎出街既電腦介紹下

硬件真係唔洗新 唔洗話mon大咁 真係做最簡單既文書工作

唔該
唯一要求就係要用window
第2部
小弟班到平P65,
1660TI + I7 9GEN
8GB X2
512 PM981

依家12800
想集夠5部再R平,
有冇人一齊
想問下玩下Photoshop, 文書為主, 得閒打下舊game
https://www.amazon.com/VivoBook-i7-8550U-GeForce-NanoEdge-Display/dp/B07B7VFTN9/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1532765314&sr=8-1&keywords=asus+8550u+mx150

依部夠唔夠做, 定6-8k有其他選擇?
近日想搵部Laptop,用黎做MSoffice、Autocad、汁下相、間中玩下MHW、生化危機,會拎出去返學用約三至四小時,求推介。
Budget約一萬
唔要求外形 機身重量

8750h+rtx2060 果啲機啦
香港行貨?
希望有d接近2kg,RTX好似已經超過Budget
巴打 我有興趣啊
但係上埋2060會唔會好啲?
2060 要食佢4K MON....
開價17000
啱啱search吓新系列嘅P65
原來都係啱啱出,咁快搵到門路可以平
btw搵唔到新一代嘅review
lm可以做到幾平
未出得街
同問, 有性趣
咁由佢
預我一個 1660ti
呢個價其實已經好吸引,如果再平可以平幾多?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞