[耳機撚]召集大耳牛,台式耳機系統用家(4)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
紙皮箱上有張貼紙,有出廠日期的
買過條啦
我Elear爛線換過條新後,我都唔用,又長又重
3米線喺香港呢啲環境真係冇乜用
Btw有隻Ananda多咗唔會點用,
有冇巴打有興趣?
你而家咩setup推咩耳機
等報告
真係好慘
RK01到咗, 啲女聲, 枱機都唔夠平衡推得好聽雖然枱機unbalanced啲動態自然啲

譬如話聽王菲咁, 有時聽到啲人聲嘅迴音, 其實係錄音嘅效果, 定係有啲咩條件先會推到啲聲咁樣?

耳機聽到的Reverb是錄音時錄,或mixing 時加上去的
原來就係講緊呢樣嘢
真? 我有ud-505同nt-505 就算lineout都係垃圾聲 503未聽過唔知
真係咁撚好二手價就唔會插成咁 有dsd都叫賣點? 求其一部千幾蚊都有dsd啦
TEAC仔又唔係差到垃圾,不過就唔抵買啦。
主觀聽感唔講,主觀野講到2046都唔會有定案。
順講客觀測量數據就非常一般,同價位大把機比佢好啦!

最搞笑係睇asr forum,大把貴機,一造客觀測量,o的數據可以差到嚇死你,o個o的就真係垃圾啦。
就算加咗個鐘都都係垃圾聲
1000蚊2部505 送俾狗都唔賣俾你啦
Linn呢啲老餅廠家陣啲後生仔識閪咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞