[耳機撚]召集大耳牛,台式耳機系統用家(4)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
呢個應該置頂
係時候諗下template
HD58X見massdrop有,好似幾吸引
另外想問下有冇聽過philips嘅shp9500?
最近朋友淘寶訂咗個
Massdrop大法好
舊登智慧:想要生活好,勿用菲利普
fidelio x1個年代聽講有人一買返去就有一邊冇聲,慘過最近utopia用左陣就壞個位巴打
有無人有 Massdrop x MrSpeakers Ether CX Closed Headphones?
好似幾好
同問
想睇下同ether c個聲有咩唔同
我覺得shp9500幾抵玩,聲都幾好
philips我覺得qc一般唔差掛
x1, x2個啲反而無乜聽過人話壞,可能太少人買?
我都想知有咩唔同
x1當年好似hit過一排
x2聽過差過x1

有冇巴打有x1/x2可以介紹下發生咩事?
HD58X見massdrop有,好似幾吸引
另外想問下有冇聽過philips嘅shp9500?
最近朋友淘寶訂咗個
舊登智慧:想要生活好,勿用菲利普
fidelio x1個年代聽講有人一買返去就有一邊冇聲,慘過最近utopia用左陣就壞個位巴打
我覺得shp9500幾抵玩,聲都幾好
philips我覺得qc一般唔差掛
x1, x2個啲反而無乜聽過人話壞,可能太少人買?
x1當年好似hit過一排
x2聽差過x1

有冇巴打有x1/x2可以介紹下發生咩事?
聽得多m50x,感覺好似聽得太多分析力,想轉口味
咁shp9500對機嘅要求高唔高?
唔會掛用過佢唔少電器都冇問題
m50x對機嘅要求你覺得高咩?
不過9500我印象中都幾易搞嘅
你指發生咩事係指咩?
hit完一排之後好少人提x1/x2
philips係香港/headfi度無乜做marketing掛,咁就自然少人提啦少廣告少demo
philips本身係headfi又唔算係好出名,又無後繼model
k-on01
啱啱行咗轉dma
見到fostex t60rp賣1800左右
吸唔吸引?
k701我覺得702最好聽
同意, 班coser救咗佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞