[耳機撚]召集大耳牛,台式耳機系統用家(4)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
琴晚打機聽歌用咗十幾粒鐘
行貨過保都有得整,要俾D錢咁囉
唔驚!
我自己用Elear 加 calibration,都試過clear同utopia,不過o個時Clear 同 Utopia 未有profile無得做Calibration
有機會我都想認真試多次。
師兄有乜source同amp推
同果啲非外露式膽機比濕濕碎姐
部機識熱先好聲
Foobar >m-scaler + TT2
未玩過calibration
巴打有冇教學
Wattenty寫包裝包一個travel case, 完全唔見有
定港行唔包?
平左成半

utopia同elear 原裝線會爛是常識,XDD
utopia一向無包travel case
calibration 可以睇睇sonarworks
利申:sonarworks 香港代理
屌佢老母第二日就左邊就冇聲,掉轉插試咗係條線壞
坐喺度聽聽下有一下好細聲啪一聲就斷咗仆佢個街
嘩屌有無咁快呀
雖然我預咗買線,但係唔會係兩日就買囉,訂都要時間吖
畀返佢整又係要等
屌唔屌到佢換隻新呢
唔搵代理搵左DxA 先可能有得比你換貨
始終都係7日內出事,好似唔係走保養果條line 係經舖頭換?
聽日成盒拎返去,連個紙皮箱都冇掉
難得放假又嘥我一個晏晝騰出去
巴打有無黑成咁,咁快就斷
我而家adi-2駁magni
如果個esp95x到咗, 咁我靜電同非靜電掉嚟掉去咪次次都要拔插條RCA
如果經magni再入energizer會發生咩事
不如用adi-2 出2份
adi-2 single end 出esp95x
adi-2 balance用XLR 轉RCA出magni
magni再入energizer應該唔會爆炸,magni會變左做pre amp
好多鬼佬玩緊啦。
不過要150w後級先玩到。推好後秒任何headphone
同009s比會點?
呢種converter唔係會short咗gnd同負咩
係咪因為會多咗noise先唔會喺中間加多個preamp
我覺得d記賣隻陳年舊貨比你,聽講新版無咁易斷
不過兩日就斷,真誇張
你煲過黎?
聽講連HE1都收皮
e隻野而家超神,配後級要咩聲有咩聲咁話。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞