[VAPE] Vaping友埋嚟傾啦喂3 - 每逢新年唔夠油

1001 回覆
31 Like 10 Dislike
Yes, Istick Pico kit set個 melo III mini芯

識整應該省到好多
機械桿個保險鎖扭死咗扭唔到嚟可以點先扭得返到

我有個RDA都扭唔到出嚟

點建老納都會玩vape

因厭倦塵俗 無他愛好只好入坑

我有個RDA都扭唔到出嚟

點建老納都會玩vape

因厭倦塵俗 無他愛好只好入坑

鬼佬個到買咗呢枝油,幾正

鬼佬有冇得試

鬼佬有冇得試

有吖
試咗7,8種油都唔黑面幾好傾
利申非打手

鬼佬有冇得試

有吖
試咗7,8種油都唔黑面幾好傾
利申非打手

thanks

有枝mango封曬塵又難食又嗆喉

就算加埋散熱片,Pico都係矮過其他18650單電機好多下,Pico套裝機在淘寶又比好多機平一截,對於新手係唔錯嘅選擇

右邊係咩

vtc mini

其實係vtc dual,比mini大DD,可以用單點或雙電都得
代友分享自繞成品芯

自制成品芯?

Rebuild先岩

要rebuild仲麻煩過rta/rda
不如直接升級

自制成品芯?

Rebuild先岩

不如直接升級

有咩rta好推介?22,24mm for Pico

就算加埋散熱片,Pico都係矮過其他18650單電機好多下,Pico套裝機在淘寶又比好多機平一截,對於新手係唔錯嘅選擇

右邊係咩

vtc mini

其實係vtc dual,比mini大DD,可以用單點或雙電都得

有用dual真係幾好用

自制成品芯?

Rebuild先岩

不如直接升級

用緊528

自制成品芯?

Rebuild先岩

不如直接升級

22就kf5, 大蛇mini
24就大把野玩 法師, merlin mini果d都得

rta我唔太熟 因為我係rda派
rdta / rda 隨意轉

自制成品芯?

Rebuild先岩

不如直接升級

攞16年top我推薦黎講,22有大蛇mini,24有法師GTA

我都有呢隻 但始終吸油太慢

有枝mango封曬塵又難食又嗆喉

Mango 應該幾正喎,係咪未醒油

自制成品芯?

Rebuild先岩

不如直接升級

22mm仲有Petri RTA,都幾好用無漏油

有冇側面pico加左墊既相

啱啱夠位開電池蓋

啱啱夠位開電池蓋

你pico 個 set 野 係我腦海出現左好多次
之前真係打算買一模一樣既mod 同 aomizer 加個墊仔可以玩24mm

我都有呢隻 但始終吸油太慢

睇綿點整,0.12Ω用木乃伊綿碎腳用幾日都唔變色

啱啱夠位開電池蓋

你pico 個 set 野 係我腦海出現左好多次
之前真係打算買一模一樣既mod 同 aomizer 加個墊仔可以玩24mm

其實只係示範比你睇可以咁做,我另外有5部機唔洗加散熱片都可以上24mm嘅霧化器。新手入坑,梗係夠平同方便帶出街食當戒煙,到你真係想DIY先買多部機咯

不如直接升級

點睇Wotofo sapor rta
頂進咪唔怕漏

不如直接升級

點睇Wotofo sapor rta
頂進咪唔怕漏

未玩過,不過睇落會比小蛇容易上發熱絲,比你提醒我都想買隻試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞