[VAPE] Vaping友埋嚟傾啦喂3 - 每逢新年唔夠油

1001 回覆
31 Like 10 Dislike
我都搵到窿路 攞批發 有冇巴打有興趣夾serpent mini
之前同fd夾過買油 係正品 5個起訂 有意留tg

入面有兩個芯 用邊個好

0.4ohm,應該係pre-install果個,另外果個0.15ohm會超大煙,初初玩可能會唔慣。

仲未搞 好似好多野set咁

上YouTube睇下片人地點玩,其實好簡單,開50W食就OK

玩梗了 好正啊
有無咩要特別注意
入面有兩個芯 用邊個好

0.4ohm,應該係pre-install果個,另外果個0.15ohm會超大煙,初初玩可能會唔慣。

上YouTube睇下片人地點玩,其實好簡單,開50W食就OK

玩梗了 好正啊
有無咩要特別注意

食得7788先開蓋加油,加油最好7成滿以上,上蓋要關緊,加油時關咗下面進氣口,唔食最好都關咗下面進氣口。
入面有兩個芯 用邊個好

玩梗了 好正啊
有無咩要特別注意

食得7788先開蓋加油,加油最好7成滿以上,上蓋要關緊,加油時關咗下面進氣口,唔食最好都關咗下面進氣口。

我覺得個氣口有啲難轉,可能太新 未轉順
個mod耐不耐會show no atomizer
扭鬆扭緊又得翻,其實係咩問題? 可以點解決?

利申: 精工版嘅霧化器嚟
提子吹波膠味有冇好介紹?

影個正極睇下
入面有兩個芯 用邊個好

玩梗了 好正啊
有無咩要特別注意

Hi 少少煙油在進氣口個圈道
入面有兩個芯 用邊個好

玩梗了 好正啊
有無咩要特別注意

Hi 少少煙油在進氣口個圈道

順晒

正極唔夠凸出,或者負極唔夠長

影個正極睇下

姐係霧化器個底?
部alien應該d電夠我玩成個星期
手型又啱又唔貴
smok今次真係做得唔錯
部alien應該d電夠我玩成個星期
手型又啱又唔貴
smok今次真係做得唔錯

真係好正
提子吹波膠味有冇好介紹?

anarchist purple唔錯
如果RTA會爆油係咪代表太高W數?
Dual coil轉返做Single coil成日爆油

用一半Watt都爆油?吸嘅時間有無長咗?
冒昧一問,淘寶啲Kangertech, VTC,係咪原廠貨嚟? 有冇巴打買過$2xx rmb嘅starter kit? 怕買到假貨會爆炸。

香港啲鋪頭好貴,我見kangertech sub box mini 外國賣$2xxhkd,
香港賣貴成倍有多,食水好深

未買過 不過我覺得係淘寶啲大鋪都信得過嘅
小馬哥 一品果啲

40 > 20都爆
之後去到15就唔爆不過味道我覺得唔夠
0.37ohm

40 > 20都爆
之後去到15就唔爆不過味道我覺得唔夠
0.37ohm

你係用幾粗嘅發熱絲?如果係A1 24g,15-20W都應該無問題。另外一個炸油原因係你停吸之後隻手仲禁住個掣,你應該先放開個掣再停吸,吸埋發熱絲餘熱嘅蒸汽,咁就可以減少倒汗水,倒汗水係炸油的原因。
有冇人覺得藍莓爆珠好撚難食?

食咗2ml $80求接收

我覺得好正
冒昧一問,淘寶啲Kangertech, VTC,係咪原廠貨嚟? 有冇巴打買過$2xx rmb嘅starter kit? 怕買到假貨會爆炸。

香港啲鋪頭好貴,我見kangertech sub box mini 外國賣$2xxhkd,
香港賣貴成倍有多,食水好深

Kangertech subbox / topbox mini 個tank聽講漏油漏到仆街
Kangertech同vtc套裝好難2xx rmb可以買到
Kangertech精工(仿製品)就有咁平

我覺得好正

求接收巴打

我覺得好正

求接收巴打

都可以呀
未有tg 今晚返去裝先
再搵你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞