[VAPE] Vaping友埋嚟傾啦喂3 - 每逢新年唔夠油

1001 回覆
31 Like 10 Dislike

我係咁入 依家變左38圈

你想要2.3ohm?!
24g玩2.3ohm你霧化都入唔到啦
咪玩啦

你想要2.3ohm?!
24g玩2.3ohm你霧化都入唔到啦
咪玩啦

原來我打錯野 我想要0.23 自膠一下
新手留名
琴日係鬼仔到買左EVO75 KIT

求評語,想買
有支6mg藍莓爆珠食唔慣
有冇巴打接手

只入過一次油

有興趣 telegram?

Tg asapmobb
有支6mg藍莓爆珠食唔慣
有冇巴打接手

只入過一次油

有興趣 telegram?

Tg asapmobb

https://t.me/Asapmobb
想問下 我放部嘢喺袋 如果打側放會唔會漏油
同我買咗支Caramel Custard味嘅油 食落除咗煙之外 點解我好似仲feel到好似有啲一粒粒嘅嘢吸埋落去咁 喺支野有問題 定我心理作用

你係乜嘢霧化器,一般打側放都會好易漏油

Alien kit set原裝嗰個 ,咁拎出去食 咪好煩 要長期揸住
想問下 我放部嘢喺袋 如果打側放會唔會漏油
同我買咗支Caramel Custard味嘅油 食落除咗煙之外 點解我好似仲feel到好似有啲一粒粒嘅嘢吸埋落去咁 喺支野有問題 定我心理作用

你係乜嘢霧化器,一般打側放都會好易漏油

Alien kit set原裝嗰個 ,咁拎出去食 咪好煩 要長期揸住

TFV8底進氣口,導油位又大,強調玩大煙嘅,好難唔漏油喎,呢個霧化器我都係諗著屋企玩
新手加入 多多指教~
今日新入手
新手留名
新手加入 多多指教~
今日新入手

呢兩件都唔係新手玩嘅玩具
新手加入 多多指教~
今日新入手

潑墨重買到
新手加入 多多指教~
今日新入手

呢兩件都唔係新手玩嘅玩具

會入拖舟ge仲點叫新手
新手加入 多多指教~
今日新入手

玩528都新手
新手加入 多多指教~
今日新入手

玩528都新手

528同好
新手加入 多多指教~
今日新入手

玩528都新手

528同好

玩得呢set絕對唔係新手
but
新手起步 係tb買晒一set
嚟到一望先知tb運嚟會瀨野 中伏點搞
12月託咗條友幫手買啲油,到而家2月都係聲都唔聲,一路扮忙扮未讀,一路喺第二個group度日日r水吹,擺明hea鳩你 可唔可以有少少交帶同責任心,1月問佢幾時方便拎,到而家都未覆,我又唔撚係要催你,我淨係想有個答覆到底你嗰日得定唔得,我懷疑佢根本連買都冇買過
終於有一部好似Pico咁細又可以裝24/25mm霧化頭嘅機啦,個樣仲好靚仔,不過淘寶好似仲未有得賣

https://www.youtube.com/watch?v=7CP9SBuhohQ
終於有一部好似Pico咁細又可以裝24/25mm霧化頭嘅機啦,個樣仲好靚仔,不過淘寶好似仲未有得賣

https://www.youtube.com/watch?v=7CP9SBuhohQ

去3Fvape 買啦,發順豐架

我都係用tb買 不過我唔係用官方集運 我用南海集運幾方便 安全運到落黎

去3Fvape 買啦,發順豐架

Thanks。都係睇定D先,成50蚊美金,我買完部Pico再買隻vtc mini齋機都係差不多價錢

我都係用tb買 不過我唔係用官方集運 我用南海集運幾方便 安全運到落黎

我唔知應該打咩 直接打霧化器會唔會太囂張

我唔知應該打咩 直接打霧化器會唔會太囂張

雜件

有冇淘寶鋪介紹下?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞