[VAPE] Vaping友埋嚟傾啦喂3 - 每逢新年唔夠油

1001 回覆
31 Like 10 Dislike
請問想吸入啲煙熱啲係關邊一part 既事

收細D個入氣口,或者開大D Wattage,如果係成品,唔好超過個芯嘅limit。

最近買左呢幾枝油,kilo果枝唔知點解食落有陣薑味 有d失望,之前佢嘅yogurt 味好正,中間係巴打推介嘅爆谷味,好正 好似食緊爆谷,最右就係蜜桃加檸茶味,不過不失啦。
BTW有無好嘅成品芯霧化器推介? 用緊CLEITO 120成日浸油出嚟搞到成袋都係,滴油出街用又唔方便。

Kilo果隻我一開始就食
幾好食但無你講果種薑味

Cleito係我第二個tank
一係你狂食
唔係你漏多過食
Coil點換都無用
3個星期狂去換果斷dum左佢

成品你睇要大煙定口感
Nautilus mini無漏

多謝各位巴打指教 請問巴打Nautilus mini 定唔mini好?我見佢有套kit配呢的霧化器係好似枝筆果種,好唔好用呢?好似幾方便攜帶
煙油有無話開左之後要幾耐之內食晒佢

最近買左呢幾枝油,kilo果枝唔知點解食落有陣薑味 有d失望,之前佢嘅yogurt 味好正,中間係巴打推介嘅爆谷味,好正 好似食緊爆谷,最右就係蜜桃加檸茶味,不過不失啦。
BTW有無好嘅成品芯霧化器推介? 用緊CLEITO 120成日浸油出嚟搞到成袋都係,滴油出街用又唔方便。

幾好食但無你講果種薑味

一係你狂食
唔係你漏多過食
Coil點換都無用

成品你睇要大煙定口感

多謝各位巴打指教 請問巴打Nautilus mini 定唔mini好?我見佢有套kit配呢的霧化器係好似枝筆果種,好唔好用呢?好似幾方便攜帶

鸚鵡螺太難吸

留個靚名

對於COV嘅復仇者霧化器有乜評價?

復仇者大煙 我攞藍莓爆珠落去食 好似無咩口感咁 食空氣咁濟 不過攞黎練下煙圈同大煙都ok 吸嘴個膠圈好容易甩 我個個唔見左 依家轉左法師rta

留個靚名

八掛想知紫鴨食落口感點?
馬拉油個價平到唔敢試

Ok既 都幾甜 一開始唔慣食落去陣味怪怪地 之後越食越順口 開始覺得幾好食

講左幾個星期,終於入手

我都係小馬哥都買野
小綠人

幾好食但無你講果種薑味

一係你狂食
唔係你漏多過食
Coil點換都無用

成品你睇要大煙定口感

鸚鵡螺太難吸

所以我無點用😂😂
但依家唔見左好掛住佢
食薄荷果d幾好

留個靚名

八掛想知紫鴨食落口感點?
馬拉油個價平到唔敢試

Ok既 都幾甜 一開始唔慣食落去陣味怪怪地 之後越食越順口 開始覺得幾好食

我覺得陣味好怪 食左幾口扔埋一二邊

講左幾個星期,終於入手

我都係小馬哥都買野

咁你都知我係邊間買
小綠人

有伏?
話時話唔知點解呢二日食既時候個喉嚨會那住
前幾日吸左啖燒焦
前幾日吸左啖燒焦

個芯啲棉燶左?
前幾日吸左啖燒焦

個芯啲棉燶左?

唔知係唔係,成品芯黎
想請問我本身食緊支vicino 單桿,可唔可以買個mod,霧化器就用返本身vicono 單桿果個呢?
想轉返做電子式
前幾日吸左啖燒焦

個芯啲棉燶左?

唔知係唔係,成品芯黎

係唔出奇
試下換個新
救命,點打開樽油,已經好大力禁住黎轉

我有一兩枝都係咁 係咁㩒住轉都唔得
扯住佢轉反而得

試下拎較剪
剪開個幾條連住個位
之後就禁住轉就得

我之前都試過咁
都係剪哂就搞掂
得左,嗚呀,好過癮
前幾日吸左啖燒焦

個芯啲棉燶左?

唔知係唔係,成品芯黎

係唔出奇
試下換個新

得返用緊呢個
想請問我本身食緊支vicino 單桿,可唔可以買個mod,霧化器就用返本身vicono 單桿果個呢?
想轉返做電子式

可以,因為都係510接口,不過你要估下開幾多Watt去食,0.2ohm嘅芯,可以用30W試下,一路加上去。
得左,嗚呀,好過癮

巴打想問下你用緊既係咩tank?
易唔易漏油?

留個靚名

對於COV嘅復仇者霧化器有乜評價?

復仇者大煙 我攞藍莓爆珠落去食 好似無咩口感咁 食空氣咁濟 不過攞黎練下煙圈同大煙都ok 吸嘴個膠圈好容易甩 我個個唔見左 依家轉左法師rta

不過佢都有個好處就係唔漏油,可以玩大煙而唔漏油都算難得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞