[VAPE] Vaping友埋嚟傾啦喂3 - 每逢新年唔夠油

1001 回覆
31 Like 10 Dislike
小馬哥唔可以直接寄香港?

no

no

諗諗方法啦 總有方法落香港

no

我用南海集運 $5落到香港

no

屌出聲 dimbuy $18
另外
想賣套starter kit smok knight koopor
心痕想換套smok alien 返黎
1月14號買入 原價$360
想大約$280 賣出去 加多50 蚊可以俾多5粒替換芯

交收前會清潔好俾巴打 有意 可以留低telegram

no

我頂佢個肺 琴日簽今日都未有
聽日開始唔撚發貨幾日
另外
想賣套starter kit smok knight koopor
心痕想換套smok alien 返黎
1月14號買入 原價$360
想大約$280 賣出去 加多50 蚊可以俾多5粒替換芯

交收前會清潔好俾巴打 有意 可以留低telegram

Review link : https://www.youtube.com/watch?v=HYNnT_tNdtA

no

我頂佢個肺 琴日簽今日都未有
聽日開始唔撚發貨幾日

唔好急啦 巴打
想試下vape 有咩機比較岩新手

個芯啲棉燶左?

唔知係唔係,成品芯黎

係唔出奇
試下換個新

得返用緊呢個

唔好食住 買左新芯先
個浸焦味唔係講笑

真係唔係講笑,辣喉嚨

衰多口 自己個粒都焦左 食落完全唔係油味黎 屌
淘野黎玩rda算

我買左等緊落黎

no

屌 神洲都要18蚊
撘單問,神洲經順風運唔運到油?

no

屌 神洲都要18蚊
撘單問,神洲經順風運唔運到油?

Hotbuy睇集運個post好抵屌 但驚佢唔運
有冇rda介紹 新手用
煙油係咪開左封之後就好容易變味?
屌我枝爆谷開左唔夠1個禮拜食左唔夠1半就走晒味
成個霧化器洗過,換發熱線,綿花都係咁
有冇rda介紹 新手用

費事做打手,你睇下淘寶D大店邊隻最好賣,揀你鍾意嘅再來問啦。
有冇rda介紹 新手用

費事做打手,你睇下淘寶D大店邊隻最好賣,揀你鍾意嘅再來問啦。

巴打mad dog覺得點
想個味濃郁少少 食緊個cleito成品 成日覺得好淡
隻爆谷味真係極正
有冇rda介紹 新手用

我都有呢隻,上絲都唔算難,可以控制airflow控制口感,個吸嘴其實係屬於偏大煙類別,但係收細個airflow都可以食濃D味道。
有冇rda介紹 新手用

mad dog幾好用上絲簡單 正品又唔貴唔使買精工
就係口感爭少少 玩大煙會啱啲
呢度有冇人玩diy油?
想知啲香精邊度買
有冇rda介紹 新手用

口感型有冇推介?
有冇rda介紹 新手用

我都有呢隻,上絲都唔算難,可以控制airflow控制口感,個吸嘴其實係屬於偏大煙類別,但係收細個airflow都可以食濃D味道。

巴打你之前介紹過面紗3.0 精工同正品分別大唔大
有冇rda介紹 新手用

口感型有冇推介?

528 goon rda
有冇rda介紹 新手用

巴打你之前介紹過面紗3.0 精工同正品分別大唔大

既然你記得,面紗3.0就真係口感啦。我覺得正品同精工分別都只係造工,口感分別應該唔大,價錢分別就好大。我買果個精工個正極唔夠凸出,要自己做小小改動搞番好佢先可以上機械桿。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞