[VAPE] Vaping友埋嚟傾啦喂3 - 每逢新年唔夠油

1001 回覆
31 Like 10 Dislike
點醒油?
開左枝油放佢357日?

保溫樽 裝一半暖水
油轉入鉛筆/長身樽 唔好裝滿 要一半到空氣位 扭實佢
幾樽咁放入保溫樽到
鉛筆樽浸入水要留意要比佢個蓋浮係水面 費時入水
每次浸大半個鐘到 可以做幾次做到你覺得岩味為止

btw依家d油都唔使點醒啦
點醒油?
開左枝油放佢357日?

保溫樽 裝一半暖水
油轉入鉛筆/長身樽 唔好裝滿 要一半到空氣位 扭實佢
幾樽咁放入保溫樽到
鉛筆樽浸入水要留意要比佢個蓋浮係水面 費時入水
每次浸大半個鐘到 可以做幾次做到你覺得岩味為止

btw依家d油都唔使點醒啦

https://www.youtube.com/shared?ci=JmxKQBeASi0
7分半開始
呢部雙電機真係越睇越鍾意

咩model? 我都想轉靚仔嘅雙電機。

而家部vtc vtwo mini可能俾條女
幫朋友放部主機連霧化器 上星期先係旺角某實舖買
原價1500 現放1000 可議價
因為佢唔岩玩 所以先放
有冇巴打想收留

SMOK Alien,鬼佬好似賣緊550,個原裝霧化器仲靚過我呢隻法師,可以玩大煙

SMOK Alien,鬼佬好似賣緊550,個原裝霧化器仲靚過我呢隻法師,可以玩大煙

今個星期過去買先
有無咩奶味好推介,鐘意重奶味

mylk系列
原味奶好撚正

mylk系列
原味奶好撚正

想食純味D就要揀0丁
幫朋友放部主機連霧化器 上星期先係旺角某實舖買
原價1500 現放1000 可議價
因為佢唔岩玩 所以先放
有冇巴打想收留

係checkpoint買

今個星期過去買先

但係呢部會唔會好易甩漆?
我成日粗用就咁掉係袋攞出街
留明

今個星期過去買先

好難講,我都係買咗兩日

自制成品芯?

Rebuild先岩

要rebuild仲麻煩過rta/rda
不如直接升級

有咩rta好推介?22,24mm for Pico

22mm仲有Petri RTA,都幾好用無漏油

22mm Geekvape Ammit
最愛
Aspire evo 75 你地點睇?
我見鬼佬賣389
同istick pico 差不多
Target mini仲貴10 蚊

跟機隻Atlantis tank聽講會漏油漏到仆街

今個星期過去買先

落咗order lu,加多兩粒紅皮電

知唔知大約幾耐先會送貨
想問食油食得快關唔關ohm數事?
有冇師兄玩溫控 新手想學下野
睇台仔論壇話唔好過160度會釋出甲醇
另外發熱線係咪一定要鬆撓同埋唔洗燒絲?
新手留名
琴日係鬼仔到買左EVO75 KIT
小綠人好食啲定係紫鴨好食啲?

今個星期過去買先

知唔知大約幾耐先會送貨

邊到買

今個星期過去買先

知唔知大約幾耐先會送貨

邊到買

鬼佬間舖個網站
小綠人好食啲定係紫鴨好食啲?

小綠人係我覺得最伏嘅油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞