[VAPE] Vaping友埋嚟傾啦喂3 - 每逢新年唔夠油

1001 回覆
31 Like 10 Dislike

新玩具noisy cricket 2
用完唔撚想玩mod/桿
反應快又夠力

機械mod呢部我都有,串聯并聯互換反應快,裝個25上去都好襯,只係佢盞燈好唔明顯。
仆街 帶出街漏油漏到我燥 莫非真係淨係可以係屋企食

終於到貨

有冇人都係213?
想問用Tfv8 v8-t8係咪用Power Mode就得

我都有用廢柴213
T8芯只可以用Power Mode

你用咩先
想問雙線圈計Ohm數果陣係咪要減半?
例如我用緊2條0.3ohm既發熱線咁係咪只可以開0.15ohm?
但我部機個ohm數唔識調整自動去左0.2Xohm
點算

試下拆咗個霧化器再裝番上架機
唔得,就拆咗兩個coils再裝番上絲台
夾coil唔可以用鐵鉗,架機D讀數會唔準
燒完coils要再扭緊D螺絲,有時燒完螺絲會鬆咗
個桿裡面花到咁 係咪有問題
感覺上係有人用過退貨再賣
個賣家淨係識話紅銅氧化係咁㗎啦

如果無人教你最好唔好攞來玩,我就有以下幾點提你:
- 霧化器正極一定要突出,同埋唔可以弹出彈入
- 一定要先裝霧化器然後再裝電池,換霧化器要先拆電池
- 電池一定唔可以甩皮,同埋一定要support 25A以上輸出
- 霧化器電阻唔好低過0.2ohm
- 桿唔可以用霧化器散熱片
- 桿唔可以用來燒絲
- 桿唔用要拆電,唔拆電唔好放落袋,否則炸死你

你用咩先

用aspire 克雷托
我想出街我漏油 有冇推薦

你用咩先

用aspire 克雷托
我想出街漏油 有冇推薦

你用咩先

用aspire 克雷托
我想出街漏油 有冇推薦

aspire Triton2啦,油倉有閘門,關咗就唔易漏

用完唔撚想玩mod/桿
反應快又夠力

我都想買呢個盒 使用上安全上有咩要注意?

新手唔撚好玩機械盒啊

你用咩先

用aspire 克雷托
我想出街漏油 有冇推薦

我個隻係個吸氣窿度漏呢隻會好啲?

你用咩先

用aspire 克雷托
我想出街漏油 有冇推薦

我個隻係個吸氣窿度漏呢隻會好啲?

Cleito漏油就出哂名,google下"cleito leak"你就知
Triton2唔食都要關油倉門,唔關我都試過漏

用完唔撚想玩mod/桿
反應快又夠力

我都想買呢個盒 使用上安全上有咩要注意?

同玩桿差唔多熟手先開始玩最好
Ohm box雙電串聯仲易谷爆
做下功課先好玩
18650買Awt 定sony vtc6好 本身已經有三洋18650b .
用160w vaposso mod盒
18650買Awt 定sony vtc6好 本身已經有三洋18650b .
用160w vaposso mod盒

VTC6喇,有新買新,有大廠用大廠
入左枝熊仔tirumisu味,食落有薑味
拖船果隻西瓜藍莓檸檬又食到薑味
點解吹極嘅煙圈都咁散
點解吹極嘅煙圈都咁散

我都係 偶然先吹到一兩個靚既
點解吹極嘅煙圈都咁散

個口O到牙骹都痛
終於收到部smok alien, 真係好靚仔
點解吹極嘅煙圈都咁散

個口O到牙骹都痛

我自己 一開始練到牙骹鬆鬆地
打個喊露會甩甩地
依家好好多 無咩事

我都諗梗買唔買
套裝??幾錢?

我都諗梗買唔買
套裝??幾錢?

$550,得kit set
會包埋TFV8 baby beast,但我唔用成品嘢

我都諗梗買唔買
套裝??幾錢?

巴打係邊到買

我都諗梗買唔買
套裝??幾錢?

巴打係邊到買

西營盤鬼佬個網站。
thevaxxshxxhk

自己填字search
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞