[VAPE] Vaping友埋嚟傾啦喂3 - 每逢新年唔夠油

1001 回覆
31 Like 10 Dislike
Coilart Mage RTA 點睇?
夠平想入手玩diy
講左幾個星期都未淘

用緊兩隻,唔鍾意個嘴可以自己加510嘴。上絲要小心唔好太出HI到邊,個人認為用26g嘅絲繞圈比24g好,上網睇多幾條片人地點搞,就知棉要剪幾多同點塞。放系度兩個禮拜無掂過都無漏,尋日唔覺意放袋打側都竟然無漏先神奇

今晚即拍
有無巴打想接收紫鴨 同 神風牛乳
買左返黎唔係幾岩口味

taobao到貨了
多咗個coon同精工機

taobao到貨了
多咗個coon同精工機

taobao到貨了
多咗個coon同精工機

精工桿?第一支?小心

taobao到貨了
多咗個coon同精工機

精工桿?第一支?小心

枝杆主要都係收藏ga la
比較完都係rx2/3個感覺好d
merlin mini /
taifun gt3 mini /
coilart mage rta/

3揀1邊隻比較好,我想要口感行先,儲油密實

Merlin唔使考慮,Taifun同Coilart,正品相差10倍價錢,你會點揀?

打算淘仔........正品都係1xx
大家覺唔覺好多時啲煙油嘅薄荷味都唔係好出
最近試左支OMG 仲話咩冰爽版 但食唔多到薄荷味

Merlin唔使考慮,Taifun同Coilart,正品相差10倍價錢,你會點揀?

merlin好差?
定唔岩玩口感
個桿裡面花到咁 係咪有問題
感覺上係有人用過退貨再賣
個賣家淨係識話紅銅氧化係咁㗎啦
最近試左支OMG 仲話咩冰爽版 但食唔多到薄荷味

我食過一隻幾岀
Chrome 嘅水蜜桃

其他都係買枝純薄荷 溝黎食
想問雙線圈計Ohm數果陣係咪要減半?
例如我用緊2條0.3ohm既發熱線咁係咪只可以開0.15ohm?
但我部機個ohm數唔識調整自動去左0.2Xohm
點算

造工唔好

桿呢d野冇咁上下了解度support最好咪玩住
如果做工唔靚好易出事

merlin好差?
定唔岩玩口感

口感ok
係其他野搞到唔考慮
有無巴打想接收紫鴨 同 神風牛乳
買左返黎唔係幾岩口味

想試紫鴨

新玩具noisy cricket 2
用完唔撚想玩mod/桿
反應快又夠力
買左支神風波子汽水同藍莓爆珠
食落好似差唔多味咁 又唔太啱食

merlin好差?
定唔岩玩口感

口感ok
係其他野搞到唔考慮

merlin同法師都有。 merlin mini方便啲喎,係細ml啲

終於到貨

有冇人都係213?
想問用Tfv8 v8-t8係咪用Power Mode就得

新玩具noisy cricket 2
用完唔撚想玩mod/桿
反應快又夠力

我都想買呢個盒 使用上安全上有咩要注意?

放唔放

放唔放

你啱?兩支都係3mg丁

搵省銅膏省省佢,紅銅好難保養,省完真係反晒光好靚但係用兩日就暗晒色。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞