[VAPE] Vaping友埋嚟傾啦喂3 - 每逢新年唔夠油

1001 回覆
31 Like 10 Dislike
如果用成品芯想換油 係唔係一定用換埋粒芯

我會換埋,對味覺的尊重

新手第一次diy 整左成個晏晝先整好 但係整好食入咩油落去食都好似怪怪地好難食咁

影黎睇下整成點,咩數據同用咩油
呢個rta我整開絲既都覺得佢麻煩。
綿唔夠狂漏,太多又導油慢

整左幾次先整到 燒絲個陣個電極台好熱係正常既?

唔怪得,繞絲完全唔合格,上youtube睇多啲人地點整,無信心用螺絲批繞就買個繞絲棒繞,易好多

比幅圖你大約參考下。

其實我已經用神器繞 不過我唔係好識用
新仔請教 有冇人用過個隻aspire nautilus X 大陸仔強力推薦

無乜煙,所謂“口感”好多時都係指細煙,用來食濃味嘅油先啱(例如煙草油),出街一流唔會漏。

新手第一次diy 整左成個晏晝先整好 但係整好食入咩油落去食都好似怪怪地好難食咁

影黎睇下整成點,咩數據同用咩油
呢個rta我整開絲既都覺得佢麻煩。
綿唔夠狂漏,太多又導油慢

整左幾次先整到 燒絲個陣個電極台好熱係正常既?

唔怪得,繞絲完全唔合格,上youtube睇多啲人地點整,無信心用螺絲批繞就買個繞絲棒繞,易好多

比幅圖你大約參考下。

其實我已經用神器繞 不過我唔係好識用

youtube都有用神器教學
新仔請教 有冇人用過個隻aspire nautilus X 大陸仔強力推薦

無乜煙,所謂“口感”好多時都係指細煙,用來食濃味嘅油先啱(例如煙草油),出街一流唔會漏。

大煙係屋企食 細煙帶出街其實幾好

大煙係屋企食 細煙帶出街其實幾好

大煙出街細細啖食都好夠
照帶rda出街
你地真係會帶出街食?
好似未見過人係街食
我試過帶出街做火車頭覺得自己好仆街
雖然係香既
你地真係會帶出街食?
好似未見過人係街食
雖然係香既

點解唔得?我有一次見過一班巴打在油麻地地鐵出口圍埋食。其實外國好平常,日日都見過人在街上食

用緊五子棋KFLP 316精工
呢個芯用左兩日 開黎睇已經黑成咁 想問大家會唔會咁
Seting係28g 2.5圈徑 6~7圈 約1.1~1.3ohm 食12~14w
同埋啲人明明話口感好暴力好濃 但我食落感覺好淡

低ohm高W先會濃。
你得十幾W點算暴力

通常幾低ohm先好?個range係幾多左右?
你地真係會帶出街食?
好似未見過人係街食
雖然係香既

點解唔得?我有一次見過一班巴打在油麻地地鐵出口圍埋食。其實外國好平常,日日都見過人在街上食

好大煙嚇親人
你地真係會帶出街食?
好似未見過人係街食
雖然係香既

出街食都淆底點推廣vape文化

Seting係28g 2.5圈徑 6~7圈 約1.1~1.3ohm 食12~14w

低ohm高W先會濃。
你得十幾W點算暴力

五子低ohm你煨硬
用開1.26ohm完全冇問題
但用佢食落會冇咩丁

低ohm高W先會濃。
你得十幾W點算暴力

五子低ohm你煨硬
但用佢食落會冇咩丁

巴打用五指棋食開邊隻油
用黎戒緊煙頂唔緊
淘緊個梅林返黎
你地真係會帶出街食?
好似未見過人係街食
雖然係香既

好大煙嚇親人

明張目膽食真係淆,尤其是大煙
如果3,4個一個齊食冇咁驚

好大煙嚇親人

如果幾個都sub ohm

低ohm高W先會濃。
你得十幾W點算暴力

五子低ohm你煨硬
但用佢食落會冇咩丁

我3mg又食過一支 6mg又食過一支
個擊喉感習慣得好快
初初食6mg好勁 食3~5啖就有煙醉既感覺好頂到煙引
但食幾日後就變到冇咩感覺
唔敢買再高啲嘅丁油食 怕不知不覺食勁多

好大煙嚇親人

如果幾個都sub ohm

以為着火

低ohm高W先會濃。
你得十幾W點算暴力

五子低ohm你煨硬
但用佢食落會冇咩丁

巴打用五指棋食開邊隻油
用黎戒緊煙頂唔緊
淘緊個梅林返黎

蘋果綠, 馬油咩都食
五子要戒煙要買高丁d
同要70vg樓下
有巴打用halo+五子成功戒左

Merlin唔撚好用 好撚食油 成日要加
放置play左

低ohm高W先會濃。
你得十幾W點算暴力

五子低ohm你煨硬
但用佢食落會冇咩丁

巴打用五指棋食開邊隻油
用黎戒緊煙頂唔緊
淘緊個梅林返黎

蘋果綠, 馬油咩都食
五子要戒煙要買高丁d
同要70vg樓下

放置play左

因為食過朋友果隻 覺得味道唔錯所以先買
巴打有冇邊隻rta推薦
仲有我買左盒花絲 不過未試 聽講口感同味道都係另一個層次

低ohm高W先會濃。
你得十幾W點算暴力

五子低ohm你煨硬
但用佢食落會冇咩丁

巴打用五指棋食開邊隻油
用黎戒緊煙頂唔緊
淘緊個梅林返黎

蘋果綠, 馬油咩都食
五子要戒煙要買高丁d
同要70vg樓下

放置play左

巴打有冇邊隻rta推薦

要口感有油倉玩rdta唔錯
我自已rta會用kf5同5子
但用開rdta/rda多

低ohm高W先會濃。
你得十幾W點算暴力

五子低ohm你煨硬
但用佢食落會冇咩丁

巴打用五指棋食開邊隻油
用黎戒緊煙頂唔緊
淘緊個梅林返黎

蘋果綠, 馬油咩都食
五子要戒煙要買高丁d
同要70vg樓下

放置play左

巴打有冇邊隻rta推薦

單發可以睇下GTA,專為花絲而設既rta

低ohm高W先會濃。
你得十幾W點算暴力

五子低ohm你煨硬
但用佢食落會冇咩丁

巴打用五指棋食開邊隻油
用黎戒緊煙頂唔緊
淘緊個梅林返黎

蘋果綠, 馬油咩都食
五子要戒煙要買高丁d
同要70vg樓下

放置play左

巴打有冇邊隻rta推薦

單發可以睇下GTA,專為花絲而設既rta

Quad-Flex 嗰RDTA唔錯,宜家用緊幾正
新年期間買既直寄重快過新年前買既集運到

哇 正
想知very cool 同藍莓爆珠個比較
求巴打試評

自己有藍莓爆珠 想買very cool

其實2隻味差唔多, 你預VERY COOL係無MINT味既藍莓爆珠
VERY COOL就莓味出少少 都有陣涼既感覺
但係爆珠就藍莓同MINT味都同時有
究竟咩叫肺吸 咩叫唔係肺吸
未食過煙
新年期間買既直寄重快過新年前買既集運到

哇 正
想知very cool 同藍莓爆珠個比較
求巴打試評

自己有藍莓爆珠 想買very cool

其實2隻味差唔多, 你預VERY COOL係無MINT味既藍莓爆珠
VERY COOL就莓味出少少 都有陣涼既感覺
但係爆珠就藍莓同MINT味都同時有

明白 唔該哂巴打
下次就試下先
very cool 60ml夠襟食
溝sub zero 吊返多少少薄荷都好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞