[VAPE] Vaping友埋嚟傾啦喂3 - 每逢新年唔夠油

1001 回覆
31 Like 10 Dislike
有無咩奶味好推介,鐘意重奶味

mylk系列
原味奶好撚正

唔該巴打 搵日出去試下
tfv8 baby係個氣孔有油滲出嚟
點解會咁
tfv8 baby係個氣孔有油滲出嚟
點解會咁

正常,你話唔漏我反而覺得奇怪,當然有個別原因:
1. 未食得D油8899唔好打開個頂蓋,一打開負氣壓無咗就漏油
2. 個頂蓋關得唔緊
3. 入油要7-8成滿,咁樣先可以做到負氣壓防漏油
4. 有人話入油要關進氣孔,我自己覺得關係不大,不過試下都無壞
5. 個霧化芯上得唔夠緊或者太緊,或者上嘅時候橡筋圈移位防唔到漏

我都有一隻tfv8用咗兩日,其實好似tfv8呢種大煙嘅霧化器係特別易漏油,就算你做齊以上咁多點都可能漏
唔知荷蘭有冇麻油賣
唔知荷蘭有冇麻油賣

麻油
唔知荷蘭有冇麻油賣

我都想搵
新手請教一下
kangerteach subox mini-c有冇伏?
成品霧化邊隻好

你個名 巴打踩開車?

yes
新手請教一下
kangerteach subox mini-c有冇伏?
成品霧化邊隻好

買vtc mini好過,多人用,又多顏色揀,我上一個評論有講關於霧化器

見到了 謝謝巴打
新年期間買既直寄重快過新年前買既集運到

哇 正
想知very cool 同藍莓爆珠個比較
求巴打試評

自己有藍莓爆珠 想買very cool

哇 正
想知very cool 同藍莓爆珠個比較
求巴打試評

自己有藍莓爆珠 想買very cool

晏啲試下先
淨食試左爆谷,第一次食。
陣味真係好正
同戲院爆谷陣味一樣
新手想玩電子煙 因為見外國人玩煙圈好過癮
想問如果初入門 有無話買邊一隻好
香港有無邊度地方推介去買?
啲油先係淘寶淘?
長左少少 麻煩巴打
幫朋友放部主機連霧化器 上星期先係旺角某實舖買
原價1500 現放1000 可議價
因為佢唔岩玩 所以先放
有冇巴打想收留
啲油先係淘寶淘?
長左少少 麻煩巴打

爬番前幾頁睇下,做下功課先再問過
啲油先係淘寶淘?
長左少少 麻煩巴打

岩岩爬完了 諗住一set係鬼佬到搞掂

SMOK Alien + 兩燈電 點睇
其實charger有無必要買埋
有間野叫總統蒸氣煙信唔信得過?
多0mg油
啲油先係淘寶淘?
長左少少 麻煩巴打

我都有呢套,呢套一定夠大煙可以玩煙,你要預咗玩煙就自然嘥油,charger最好買埋,因為如果你用USB充電,個USB火牛壞壞地,有可能整壞你架機。鬼佬個價錢算OK,平過淘寶嘅公價。
啲油先係淘寶淘?
長左少少 麻煩巴打

我都有呢套,呢套一定夠大煙可以玩煙,你要預咗玩煙就自然嘥油,charger最好買埋,因為如果你用USB充電,個USB火牛壞壞地,有可能整壞你架機。鬼佬個價錢算OK,平過淘寶嘅公價。

謝巴打 今晚搞搞佢 希望快啲送到貨
順便係鬼佬買埋油先
之後再研究TB買油
啲油先係淘寶淘?
長左少少 麻煩巴打

好快就轉DIY霧化器架喇你。
alien啲霧化芯貴到呢

師兄食爆谷味覺唔覺有啲辣喉

新手第一次diy 整左成個晏晝先整好 但係整好食入咩油落去食都好似怪怪地好難食咁

用緊五子棋KFLP 316精工
呢個芯用左兩日 開黎睇已經黑成咁 想問大家會唔會咁
Seting係28g 2.5圈徑 6~7圈 約1.1~1.3ohm 食12~14w
同埋啲人明明話口感好暴力好濃 但我食落感覺好淡

Seting係28g 2.5圈徑 6~7圈 約1.1~1.3ohm 食12~14w

低ohm高W先會濃。
你得十幾W點算暴力

巴打邊間買?賣家直送香港?求教

穿棉花 梗硬穿?
如果太實會好快糊

用少少指力拉得郁就岩岩好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞