[VAPE] Vaping友埋嚟傾啦喂3 - 每逢新年唔夠油

1001 回覆
31 Like 10 Dislike
想入坑 最平有mon既型棍機係邊部?
鬼佬果到有無得試油?

唔用淘記直接上鋪睇啦,睇完俾個model上黎再同你分析

大路機呢?

款太多,你要輕便定唔怕大部?方型定流線型?想玩口感定係大煙?

大路機呢?

款太多,你要輕便定唔怕大部?方型定流線型?想玩口感定係大煙?

搭單問
想輕便,大煙

睇左3枝唔知邊隻好,問過2次都冇人回

Ijust s, ijust 2 , vapepen , target mini
巴打可否指點下?

大路機呢?

搭單問
想輕便,大煙

Ijust s, ijust 2 , vapepen , target mini
巴打可否指點下?

得部target mini睇得下,iJust s我朋友用緊原裝個a漏油嚴重,呢幾部都唔會大煙得去邊,大煙既唔方輕便

大路機呢?

搭單問
想輕便,大煙

巴打可否指點下?

得部target mini睇得下,iJust s我朋友用緊原裝個a漏油嚴重,呢幾部都唔會大煙得去邊,大煙既唔方輕便

又要有煙又要輕便,唯有istick Pico,不過用24mm霧化器要加散熱片

搭單問
想輕便,大煙

巴打可否指點下?

終於有人覆

搭單問
想輕便,大煙

巴打可否指點下?

又要有煙又要輕便,唯有istick Pico,不過用24mm霧化器要加散熱片

我搵到淘有間賣168
想問電子煙多唔多老翻/A貨?
我諗應該唔會假掛

另外如果我成套原裝,應該配幾mm嘅散熱片?
Sorry完全新手

用銼自己搞得掂?
雖然已經target緊rx2/3,但如果可以試多幾個霧化器先都好

所以我先話呢部野off,平又唔係細又唔算24又用唔到。

電子煙美國市場最大,美國根本無乜人DIY,大部分用成品,都係22mm,法律仲禁止商店幫人DIY,就算DIY,好多RDA都係22,24mm在美國根本唔係咁重要

個新a係24mm, 所以我用磨刀石,挫,砂紙慢慢搞
小心磨到d螺絲紋,記著唔好心急又磨下又試下就可以。btw可以好似巴打咁講加散熱片,但個人唔太鍾意個霧化頭突出mod太長

搭單問
想輕便,大煙

巴打可否指點下?

終於有人覆

唔好買電池蓋係a旁邊好似Pico戈啲,同埋內陷式好似rx75戈啲機,戈啲機換唔到大既霧化器。
上年10月頭訂us寄usps,依家先收到貨

好想有個地方
一班人吹水 Vape
最好有得飲酒同Snooker
上年10月頭訂us寄usps,依家先收到貨

呢隻有冇伏?

無伏,.但味道唔出眾,.好普通既青蘋果奶油味

終於有人覆

唔好買電池蓋係a旁邊好似Pico戈啲,同埋內陷式好似rx75戈啲機,戈啲機換唔到大既霧化器。

咁同上面差不多價位嘅,到底邊隻好

終於有人覆

vapepen 挽兩下就唔夠挽 W數 入氣量都係新手級 頂多用一個月

終於有人覆

vapepen 挽兩下就唔夠挽 W數 入氣量都係新手級 頂多用一個月

挽你老母咩
依兩日開始食,食完好好胃口係咪正常

挽你老母咩

唔好勞氣
巴打你有冇推介?
再想問問其實何謂大煙
我上YouTube 睇過ijust2/ S , istick pro等等我都覺得好大煙
但樓上啲巴打又話唔會大煙得去邊
再想問問其實何謂大煙
我上YouTube 睇過ijust2/ S , istick pro等等我都覺得好大煙

Istick pico先係
再想問問其實何謂大煙

你上youtube睇下d vape大煙比賽就會明
果d真係滅火筒黎
再想問問其實何謂大煙

你上youtube睇下d vape大煙比賽就會明
果d真係滅火筒黎

啲鬼佬200,300W吸到盡
請問如果想醇煙味重啲 有冇邊隻可以推薦
請問如果想醇煙味重啲 有冇邊隻煙油可以推薦

等咗6日 終於到 新手留名
幾時先有天然植物嘅post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞