[VAPE] Vaping友埋嚟傾啦喂3 - 每逢新年唔夠油

1001 回覆
31 Like 10 Dislike
有冇巴打係gearbest到買過野?
唔知信唔信得過

gearbest可以一戰
買過電池幾快到
btw佢其實咪又係淘寶d fd
做外國人生意ge大陸購物網

上個post 提過下 vapo唔識串同smok 啲野係ok
Smok check過verification code 係真貨
去馬啦 同埋 順豐深圳直寄好撚快
油就唔好買啦 古古怪怪咁

可以直運香港

gearbest可以一戰
買過電池幾快到
btw佢其實咪又係淘寶d fd
做外國人生意ge大陸購物網

上個post 提過下 vapo唔識串同smok 啲野係ok
Smok check過verification code 係真貨
去馬啦 同埋 順豐深圳直寄好撚快
油就唔好買啦 古古怪怪咁

可以直運香港

可以 買夠唔知幾多
就算買300-400 都係補4-10 蚊都係順豐寄件
想問下有無人會食無丁既vape?

路過好奇想問下 無食

非煙民直接試vape
有時會吸到油點算 加大個W數定只可以換霧化器

乜嘢霧化器?

Reux mini

一開始無事,吸到中間就會噴D好熱既油出黎

可能因為倒汗水問題,你吸嘅時候最好先停禁掣然後再停吸,咁就可以吸埋發熱絲餘熱蒸出來嘅蒸汽減少倒汗水。

另外個霧化頭應該有一個W的範圍你可以調教,試下唔好較太低。再唔得就試下換芯,因為好多芯有時造工都有參差。
想問下有無人會食無丁既vape?

路過好奇想問下 無食

無丁嘅油其實對於味道嘅還原比較好,我都開始轉食多D無丁油。

就算加埋散熱片,Pico都係矮過其他18650單電機好多下,Pico套裝機在淘寶又比好多機平一截,對於新手係唔錯嘅選擇

就算加埋散熱片,Pico都係矮過其他18650單電機好多下,Pico套裝機在淘寶又比好多機平一截,對於新手係唔錯嘅選擇

有冇側面pico加左墊既相

右邊係咩
Aspire evo 75 你地點睇?
我見鬼佬賣389
同istick pico 差不多
Target mini仲貴10 蚊

乜嘢霧化器?

Reux mini

可能因為倒汗水問題,你吸嘅時候最好先停禁掣然後再停吸,咁就可以吸埋發熱絲餘熱蒸出來嘅蒸汽減少倒汗水。

另外個霧化頭應該有一個W的範圍你可以調教,試下唔好較太低。再唔得就試下換芯,因為好多芯有時造工都有參差。

情況已有改善 唔該巴打

另外想問下如果大煙既話高W數定低W數比較多煙?
同埋咩網會有d二手野買下?因為想試下玩下唔同既油但又唔想成支買 或者有無巴打有d放左係到唔岩口味既油想放?

情況已有改善 唔該巴打

同埋咩網會有d二手野買下?因為想試下玩下唔同既油但又唔想成支買 或者有無巴打有d放左係到唔岩口味既油想放?

W數唔洗咁執著
0.2 50w都秒紅
想玩大煙睇返繞線面積就得
一條過會好高ohms
玩並繞就要注意返ohms唔好太低

情況已有改善 唔該巴打

W數唔洗咁執著
0.2 50w都秒紅
一條過會好高ohms

係咪即係單發同雙發嘅意思?

乜嘢霧化器?

Reux mini

情況已有改善 唔該巴打

一定係高W會大煙,但係好似另外位巴打講,你都要夠多發熱面積去配合高W,例如TFV8果類有多coils嘅霧化器就專係做高W大煙嘅效果,再唔係你自己DIY玩RDA都得。

乜嘢霧化器?

Reux mini

情況已有改善 唔該巴打

一定係高W會大煙,但係好似另外位巴打講,你都要夠多發熱面積去配合高W,例如TFV8果類有多coils嘅霧化器就專係做高W大煙嘅效果,再唔係你自己DIY玩RDA都得。

另外邊有人放2手油架,好食自己好快就食哂,唔好食要放嘅唔使錢都唔食啦!想試油可以去香港鋪頭試,或者去淘寶買試用裝

右邊係咩

vtc mini
Aspire evo 75 你地點睇?
我見鬼佬賣389
同istick pico 差不多
Target mini仲貴10 蚊

機械桿個保險鎖扭死咗扭唔到嚟可以點先扭得返到

情況已有改善 唔該巴打

W數唔洗咁執著
0.2 50w都秒紅
一條過會好高ohms

係咪即係單發同雙發嘅意思?

唔係
雙發 但兩邊同時繞兩條coil

我有個RDA都扭唔到出嚟

拎大力鉗

我有個RDA都扭唔到出嚟

點建老納都會玩vape
代友分享自繞成品芯
代友分享自繞成品芯

自制成品芯?
Yes, Istick Pico kit set個 melo III mini芯
代友分享自繞成品芯

自制成品芯?

Rebuild先岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞