[VAPE] Vaping友埋嚟傾啦喂3 - 每逢新年唔夠油

1001 回覆
31 Like 10 Dislike
新手留名
琴日係鬼仔到買左EVO75 KIT

求評語,想買

用左幾日 暫時無咩問題

但有師兄話tank可能有潛在漏油問題

買啦 鋁殻機好靚仔
想買Bubblegum
鬼佬 好景都冇
Dragon又走走地味
新手起步 係tb買晒一set
嚟到一望先知tb運嚟會瀨野 中伏點搞

我都係用tb買 不過我唔係用官方集運 我用南海集運幾方便 安全運到落黎

我唔知應該打咩 直接打霧化器會唔會太囂張

我直接搜尋鋪頭 蒸汽
就會有一大堆
想問食油食得快關唔關ohm數事?

有冇巴打知道?
想買Bubblegum
鬼佬 好景都冇
Dragon又走走地味

你枝juice開左好耐?

我都係用tb買 不過我唔係用官方集運 我用南海集運幾方便 安全運到落黎

我都係直接打霧化器 依家打工具套裝
想問食油食得快關唔關ohm數事?

有冇巴打知道?

比較直接同W數有關,如果你玩桿先同ohm有關,不過你問得呢個問題都應該唔係玩桿嘅人。

我都係直接打霧化器 依家打工具套裝

呢個好
想買Bubblegum
鬼佬 好景都冇
Dragon又走走地味

唔係啦
之前一買都唔同味 之後番左去換
最後買左Double rainbow頂住先

鬼佬個到買咗呢枝油,幾正

鬼佬有冇得試

有吖
試咗7,8種油都唔黑面幾好傾
利申非打手

最衰英文唔好.如果唔係都想去一去

鬼佬有冇得試

有吖
利申非打手

其實試油在外國好平常,比一蚊美金買個滴嘴就任試唔嬲

鬼佬有冇得試

有吖
利申非打手

我想知試油係要點試?找自己枝野去試?唔入油?
拎枝ijusts會唔會比人笑新手
Btw今日去左dragon 整枝野 成程都幾好傾好肯教我玩 仲話請人叫我去做 45蚊個鐘
巴打們,VCT MINI 仲有冇得賣?
同埋有咩評論?

玩左半年留個名

鬼佬有冇得試

有吖
利申非打手

我想知試油係要點試?找自己枝野去試?唔入油?
拎枝ijusts會唔會比人笑新手
Btw今日去左dragon 整枝野 成程都幾好傾好肯教我玩 仲話請人叫我去做 45蚊個鐘

竟然!我以為佢淨係請鬼佬去做

鬼佬有冇得試

有吖
利申非打手

依家鬼佬果到有香港人Part time了
不過真係要撞岩個Pt有返工
條友我覺得係巴打黎
無晒煙油,食返煙了
Smok AL85有無師兄用過 係咪裝到24mm?

最近又食番
有時自己一個係房食,唔覺唔覺啲煙多到好似火燭咁
Smok AL85有無師兄用過 係咪裝到24mm?

鬍鬚佬話ok
新手請教一下
kangerteach subox mini-c有冇伏?
成品霧化邊隻好
想買Bubblegum
鬼佬 好景都冇
Dragon又走走地味

唔係啦
之前一買都唔同味 之後番左去換
最後買左Double rainbow頂住先

同你試果陣唔同味?會唔會關唔同霧化器事,不過我估都唔會完全唔同味咁大分別
巴打們,VCT MINI 仲有冇得賣?
同埋有咩評論?

主機淘寶大概賣RMB180,一般都唔會買套裝cubic pro霧化器,而會另外買一個其他牌子霧化器,如果要細煙口感就aspire鸚鵡螺mini/鸚鵡螺X,中等煙就aspire法螺2/SMOK Brit,大煙就買COV復仇者。
新手請教一下
成品霧化邊隻好

買vtc mini好過,多人用,又多顏色揀,我上一個評論有講關於霧化器
新手請教一下
成品霧化邊隻好

你個名 巴打踩開車?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞