[VAPE] Vaping友埋嚟傾啦喂3 - 每逢新年唔夠油

1001 回覆
31 Like 10 Dislike
有冇人覺得藍莓爆珠好撚難食?

食咗2ml $80求接收

我覺得好正

求接收巴打

都可以呀
未有tg 今晚返去裝先
再搵你

感謝巴打
我今日先開
食到我想嘔
我都搵到窿路 攞批發 有冇巴打有興趣夾serpent mini
之前同fd夾過買油 係正品 5個起訂 有意留tg

我有個,.電極位扭爆左
我都搵到窿路 攞批發 有冇巴打有興趣夾serpent mini

我有個,.電極位扭爆左

結衣巴 咁你推唔推薦

我有個,.電極位扭爆左

結衣巴 咁你推唔推薦

Sapor好過啦,兩柱4孔易上絲,頂進氣又有油倉門,唔會漏油漏到仆街

我有個,.電極位扭爆左

結衣巴 咁你推唔推薦

Sapor好過啦,兩柱4孔易上絲,頂進氣又有油倉門,唔會漏油漏到仆街

有諗過 但一黎tb 好少 二黎頂進氣唔知會唔會差好遠

我覺得好正

求接收巴打

都可以呀
未有tg 今晚返去裝先
再搵你

感謝巴打
我今日先開
食到我想嘔

試下
https://t.me/L5522213

還可以,仲食緊
仲諗梗買唔買鐵觀音味 好想試下先

我有個,.電極位扭爆左

結衣巴 咁你推唔推薦

如果唔介意24,.同一結構我會推GTA,.

我有個,.電極位扭爆左

結衣巴 咁你推唔推薦

用緊,唔覺得有咩口感問題,係個原裝510吸嘴我唔鍾意要換咗佢

我有個,.電極位扭爆左

結衣巴 咁你推唔推薦

用緊,唔覺得有咩口感問題,係個原裝510吸嘴我唔鍾意要換咗佢

巴打係邊到入手
昨日第一次在香港試煙油,香港試油真係差,要自己揾個RDA去滴(或者佢借個比你),咁試多幾隻油,D味就溝埋一齊在一隻RDA唔清唔楚。在美國試油,每一種油都預先裝咗落個tank,插個510嘴落個tank就試得,香港的鋪頭真係要學下人地

Tg: ngohaimkjai
如果RTA會爆油係咪代表太高W數?
Dual coil轉返做Single coil成日爆油

用一半Watt都爆油?吸嘅時間有無長咗?

40 > 20都爆
之後去到15就唔爆不過味道我覺得唔夠
0.37ohm

你係用幾粗嘅發熱絲?如果係A1 24g,15-20W都應該無問題。另外一個炸油原因係你停吸之後隻手仲禁住個掣,你應該先放開個掣再停吸,吸埋發熱絲餘熱嘅蒸汽,咁就可以減少倒汗水,倒汗水係炸油的原因。

好似真係倒汗水問題 感謝巴打

我有個,.電極位扭爆左

結衣巴 咁你推唔推薦

巴打係邊到入手

在淘寶揾“sapor rta”,賣135人民幣果間,驗證過係真嘢。

我有個,.電極位扭爆左

結衣巴 咁你推唔推薦

巴打係邊到入手

在淘寶揾“sapor rta”,賣135人民幣果間,驗證過係真嘢。

thx bro

巴打我要
幾Mg?
tg@Marshall_Walker

做到幾錢?
tg :@marshall_walker

巴打我要
幾Mg?
tg@Marshall_Walker

Sor巴打啱啱有巴打要咗

我都覺 好撚難食
有無巴打知呢間係真定流
有無巴打知呢間係真定流

得兩心,.淆淆地
冒昧一問,淘寶啲Kangertech, VTC,係咪原廠貨嚟? 有冇巴打買過$2xx rmb嘅starter kit? 怕買到假貨會爆炸。

香港啲鋪頭好貴,我見kangertech sub box mini 外國賣$2xxhkd,
香港賣貴成倍有多,食水好深

Kangertech subbox / topbox mini 個tank聽講漏油漏到仆街
Kangertech同vtc套裝好難2xx rmb可以買到
Kangertech精工(仿製品)就有咁平

個成品幾漏下
但自帶個細rta 整得好唔點漏
大家出街標準配備係咩

我成日怕太大煙 出街都係咁

周圍都有,個鐵盒幾硬正,用黎裝野都啱用。

搵唔到邊度買 佢官網都無得買 求link

順便講句,.番貨價85人仔

https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z10.5-c-s.w4002-14437532067.26.OwRi2F&id=544804820453

https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z10.5-c-s.w4002-14437532067.36.OwRi2F&id=544712605709

係咪全部都3mg 無0mg

呢個牌子目前只有3mg

邊到賣85人仔

攞貨價,.夠廿支起批,.我呢邊最近買油興夾埋買一次過攞批價

介唔介意話我知點拎貨 我香港都有朋友想夾油
Tg: ngohaimkjai
唔方便都唔緊要 唔該哂巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞