[VAPE] Vaping友埋嚟傾啦喂3 - 每逢新年唔夠油

1001 回覆
31 Like 10 Dislike

搭單問
想輕便,大煙

睇左3枝唔知邊隻好,問過2次都冇人回

Ijust s, ijust 2 , vapepen , target mini
巴打可否指點下?

得部target mini睇得下,iJust s我朋友用緊原裝個a漏油嚴重,呢幾部都唔會大煙得去邊,大煙既唔方輕便

又要有煙又要輕便,唯有istick Pico,不過用24mm霧化器要加散熱片

我搵到淘有間賣168
想問電子煙多唔多老翻/A貨?
我諗應該唔會假掛

另外如果我成套原裝,應該配幾mm嘅散熱片?
Sorry完全新手

套裝機價錢大約人民幣220唔連電,eleaf係有假貨嘅,太平唔好買,散熱片要配22mm嘅
幾時先有天然植物嘅post

你自已開 not here
有興趣想買舊黎玩
google完之後好多人都推薦新手用istick pico
想聽下大家意見先買 因為都成6舊幾水

用銼自己搞得掂?
雖然已經target緊rx2/3,但如果可以試多幾個霧化器先都好

所以我先話呢部野off,平又唔係細又唔算24又用唔到。

電子煙美國市場最大,美國根本無乜人DIY,大部分用成品,都係22mm,法律仲禁止商店幫人DIY,就算DIY,好多RDA都係22,24mm在美國根本唔係咁重要

個新a係24mm, 所以我用磨刀石,挫,砂紙慢慢搞
小心磨到d螺絲紋,記著唔好心急又磨下又試下就可以。btw可以好似巴打咁講加散熱片,但個人唔太鍾意個霧化頭突出mod太長

其實裝埋發熱片,都係18650電池高度,咪最多好似其他機咁高咯,唔會特別比其他機突出架
有興趣想買舊黎玩

兩日前入左ego aio 都玩得幾開心
又平
有興趣想買舊黎玩

又平

vtc mini 都係唔錯既選擇
上年10月頭訂us寄usps,依家先收到貨

我等咗6日
有興趣想買舊黎玩

又平

想買盒型
有興趣想買舊黎玩

又平

呢隻好似幾靚 又平過istick pico

等咗6日 終於到 新手留名

我揾唔個code喺邊 想check下喺咪authentic 有無巴打知喺咩位置
有興趣想買舊黎玩

唔洗睇,無撚用既部pico.
6舊水夠你買雙電機加rda加全套工具
有興趣想買舊黎玩

又平

想買盒型

匕首

等咗6日 終於到 新手留名

我揾唔個code喺邊 想check下喺咪authentic 有無巴打知喺咩位置

盒身無QR CODE果,要刷甩銀色遮著果D嘢
有興趣想買舊黎玩

我係外國住 可以d價差好遠
頭先上網搵pico幾錢 個個網都係差唔多對返6舊幾水港紙

又平

想買盒型

匕首

巴打跪求意見
如果真係要買一枝
Istick pro定target mini好?
另外有冇邊間淘買機好
有興趣想買舊黎玩

我係外國住 可d價差好遠

又要有煙又要輕便,唯有istick Pico,不過用24mm霧化器要加散熱片

我搵到淘有間賣168
想問電子煙多唔多老翻/A貨?
我諗應該唔會假掛

另外如果我成套原裝,應該配幾mm嘅散熱片?
Sorry完全新手

套裝機價錢大約人民幣220唔連電,eleaf係有假貨嘅,太平唔好買,散熱片要配22mm嘅

真係好困惑唔知買咩機好
有興趣想買舊黎玩

又平

vtc mini淘寶淨機180,加埋霧化器大約330,istick pico機加霧化套裝大概220。。。利申:兩部我都有

vtc mini淘寶淨機180,加埋霧化器大約330,istick pico機加霧化套裝大概220。。。利申:兩部我都有

求比較同店名
有興趣想買舊黎玩

又平

巴打覺得邊部好d?
有興趣想買舊黎玩

我係外國住 可d價差好遠

外國買機價錢都可以差好遠,啱啱在LA買咗部Alien只係65美金inc tax,好多其他地方賣90-100美金。。。我起碼行過30間鋪頭格價

求比較同店名

我係淘寶大c買eVic VTwo Mini個diy package,會包埋diy工具包。

記得記得買埋油,絲同棉。
有興趣想買舊黎玩

又平

巴打覺得邊部好d?

要平同帶出街方便,就買pico,諗著要DIY繞絲上棉就買vtc mini

巴打覺得邊部好d?

要平同帶出街方便,就買pico,諗著要DIY繞絲上棉就買vtc mini

多謝
有邊間買得過好驚買到假嘢燒爆咀

求比較同店名

我係淘寶大c買eVic VTwo Mini個diy package,會包埋diy工具包。

記得記得買埋油,絲同棉。

大C係OK架,我都在佢道買咗兩千幾蚊嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞