[VAPE] Vaping友埋嚟傾啦喂3 - 每逢新年唔夠油

1001 回覆
31 Like 10 Dislike

求比較同店名

我係淘寶大c買eVic VTwo Mini個diy package,會包埋diy工具包。

記得記得買埋油,絲同棉。

大C係OK架,我都在佢道買咗兩千幾蚊嘢

我係淘寶大c買eVic VTwo Mini個diy package,會包埋diy工具包。

記得記得買埋油,絲同棉。

大C係OK架,我都在佢道買咗兩千幾蚊嘢

大c全名係咩
有冇巴打去過CHEXXPOIXX
食水好似好深

好撚深
如果你去開旺角
可以上chit 之堡 一樓
有間redbull 由格仔鋪 開到有一間專門店
但個sales好似唔太識
價錢都一般
當然 旺角有好多選擇
百寶利19樓都有間
好景都有

去過銀座個間
問佢個間全場最平入門KIT要幾錢
最平都要7XX

係佢個買過幾次煙油
$160 30ML冇丁
係幾好味
有無巴打玩緊桿?
有無巴打玩緊桿?

機械桿專炸戇尻

兩日前入左ego aio 都玩得幾開心
又平

想買盒型

匕首

巴打跪求意見
如果真係要買一枝
Istick pro定target mini好?
另外有冇邊間淘買機好

target mini
淘記買開一品,極客,漠北,小馬哥,呢4間都正品保證,漠北多冷門野但較貴
介左紙煙 一個月 轉食vape

狂生飛滋
有時會吸到油點算 加大個W數定只可以換霧化器
請問如果想醇煙味重啲 有冇邊隻煙油可以推薦

Halo嘅15任、土耳其煙草和項圈56都係比較重煙草味嘅油
有無巴打玩緊桿?

機械桿專炸戇尻

有無巴打玩緊桿?

機械桿專炸戇尻

有經文好撚型
請問如果想醇煙味重啲 有冇邊隻煙油可以推薦

Halo嘅15任、土耳其煙草和項圈56都係比較重煙草味嘅油

thx

乜嘢霧化器?
有冇巴打係gearbest到買過野?
唔知信唔信得過
有無巴打玩緊桿?

機械桿專炸戇尻

有經文好撚型

唔知信唔信得過

上嗰post有人講過 信得過
唔知信唔信得過

上嗰post有人講過 信得過

Thank you
呢個網平好多

新手建唔建議玩呢支?連霧化200內好似好抵
有冇巴打用緊梅林mini 可以分享下#
打算買個玩下

乜嘢霧化器?

Reux mini

乜嘢霧化器?

Reux mini

一開始無事,吸到中間就會噴D好熱既油出黎
唔知信唔信得過

gearbest可以一戰
買過電池幾快到
btw佢其實咪又係淘寶d fd
做外國人生意ge大陸購物網
有冇巴打用緊梅林mini 可以分享下#
打算買個玩下

merlin mini油倉細 得2ml貨仔 加油都要加得幾密
24mm size要留意裝唔到落22mm ge mod到eg pico
底部入氣通病 裝綿裝唔靚/d o ring打柴 就會係底/氣孔漏油
除左呢幾樣野之外其他野幾好
唔知信唔信得過

gearbest可以一戰
買過電池幾快到
btw佢其實咪又係淘寶d fd
做外國人生意ge大陸購物網

上個post 提過下 vapo唔識串同smok 啲野係ok
Smok check過verification code 係真貨
去馬啦 同埋 順豐深圳直寄好撚快
油就唔好買啦 古古怪怪咁
想問下有無人會食無丁既vape?

路過好奇想問下 無食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞