[VAPE] Vaping友埋嚟傾啦喂3 - 每逢新年唔夠油

1001 回覆
31 Like 10 Dislike
雙電機黎講
係咪外星人性價比最高?
我對vgod 150w box 好感興趣
好正個碳纖 全黑同紅黑簡直射左
就算唔係玩到好Pro
淨望已經開心 之後開心使用

不過仲考慮緊

性價比呢樣嘢好主觀,如果你嘅要求battlestar都比到你,而battlestar嘅價錢又平過alien,咁battlestar嘅性價比咪高過alien咯。

vgod聽講係大陸嘢,比個premium去買大陸嘢我就唔會啦

巴打有咩推介? 有咩圖徑可以買到Tugboat?

其實買機最緊要自己覺得靚仔,如果你真心覺得VGOD 150係最靚仔,即使Made in China都無所謂,係應該去馬嘅。

買Tugboat就梗係去美國flawless買,點remote落單同deliver你就要去佢網站睇下。當然如果你有錢,可以坐飛機去LA迪士尼玩果陣順便去附近flawless門市睇下,門市D Tugboat款幾齊,好似仲多過網站D款,Tugboat v2.5賣US$150, v3.0就賣US$180未連稅。。。貴過旺角idvape,不過你可以100%肯定唔會買到假嘢。

巴打真有錢 你就係去完LA迪士尼玩果陣順便去附近flawless門市買

我唔係在LA flawless門市買,我在Las Vegas嘅vape shop買到減價貨。其實想在美國vape shops買mech mod唔係容易嘅事,大部份vape shops都無mech mod賣,可能驚炸親人比人告啩,SMOK Alien就差唔多間間都有。其實玩mech mod唔係vapers必然要做嘅事,我見vape shop D鬼佬都係揸住架box mod吹大圈
單發其實用咩線最好 係咪粗線最穩陣
大家出街標準配備係咩

我成日怕太大煙 出街都係咁

出街少手槍 屋企R150
入面有兩個芯 用邊個好

0.4ohm,應該係pre-install果個,另外果個0.15ohm會超大煙,初初玩可能會唔慣。

依家先發現原本兩個唔同 初頭以後俾你做後備
另外個芯點換 拆唔到出黎

你問得呢個問題,都好難用文字講比你聽點拆 ,上youtube睇片啦

Sor9 睇左啦 都係用鉗整出黎
想問係咪每枝油都要醒油?
有無人啱?係大c買vtwo mini送,未用過。

單發其實用咩線最好 係咪粗線最穩陣

要睇你用咩霧化器,想食大煙定口感,先可以決定
問左小馬哥客服 話煙油唔送去香港
你地點買架 之前一品都肯送

爬文啦 之前咪有講
今日小馬友特價,鐵觀音同四季春都比我搶到,69蚊支,低呀!
今日小馬友特價,鐵觀音同四季春都比我搶到,69蚊支,低呀!

我都見到啊屌
有無人啱?係大c買vtwo mini送,未用過。

Tg: fortgonly

爬文啦 之前咪有講

揾唔到啊 我日日mon post架啦 可能睇完忘記了

爬文啦 之前咪有講

揾唔到啊 我日日mon post架啦 可能睇完忘記了

日日mon post點會見唔到
一係你出去望下兩個淘寶post 個度易爬啲
我都搵到窿路 攞批發 有冇巴打有興趣夾serpent mini
之前同fd夾過買油 係正品 5個起訂 有意留tg

@nhggd
成團未?

今日買左之前巴打推介嘅Sapor RTA仲買左RDA,第一次用RTA請問有無咩地方要注意?多謝各位巴打指教
仲未識搞個淘寶集運
個客服都唔知up乜 又無得揀集運
仲未識搞個淘寶集運

官方集運唔會送到煙油嚟香港

要用坊間啲集運。 自己search 南海集運喇。

申報: 本人只會集運無丁嘅油嚟香港,請勿報警

今日買左之前巴打推介嘅Sapor RTA仲買左RDA,第一次用RTA請問有無咩地方要注意?多謝各位巴打指教

快手
仲未識搞個淘寶集運

官方集運唔會送到煙油嚟香港

要用坊間啲集運。 自己search 南海集運喇。

申報: 本人只會集運無丁嘅油嚟香港,請勿報警

幾正喎 仲可以用返順豐嘅自取點

呢個RTA得22mm,build deck唔算大,要小心發熱絲唔好太大太開HI到邊,最大都係3.0mm直徑,26g 6-7圈都OK。上棉可以先拆咗個棉窿鐵圈,塞棉後先套番個圈上去再剪棉,我都係第一次咁上棉。一般youtuber都唔拆鐵圈,不過我覺得拆咗易上D棉。
啲煙圈開始出得靚左
個口唔勉強O大啲仲易啲吹

呢個RTA得22mm,build deck唔算大,要小心發熱絲唔好太大太開HI到邊,最大都係3.0mm直徑,26g 6-7圈都OK。上棉可以先拆咗個棉窿鐵圈,塞棉後先套番個圈上去再剪棉,我都係第一次咁上棉。一般youtuber都唔拆鐵圈,不過我覺得拆咗易上D棉。

油孔係幾時需要開?幾時需要關?係咪注左油之後就應該可以長開?
新手玩左一排想試下tesla3
想問下有咩要主意
我都搵到窿路 攞批發 有冇巴打有興趣夾serpent mini
之前同fd夾過買油 係正品 5個起訂 有意留tg

@nhggd
成團未?

https://t.me/ygarcons 預我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞