[VAPE] Vaping友埋嚟傾啦喂3 - 每逢新年唔夠油

1001 回覆
31 Like 10 Dislike

我有個,.電極位扭爆左

結衣巴 咁你推唔推薦

Sapor好過啦,兩柱4孔易上絲,頂進氣又有油倉門,唔會漏油漏到仆街

有諗過 但一黎tb 好少 二黎頂進氣唔知會唔會差好遠

用緊,唔覺得有咩口感問題,係個原裝510吸嘴我唔鍾意要換咗佢

巴打係邊到入手

在淘寶揾“sapor rta”,賣135人民幣果間,驗證過係真嘢。

業餘巴 真係買左

Ijoy

我有個,.電極位扭爆左

結衣巴 咁你推唔推薦

Sapor好過啦,兩柱4孔易上絲,頂進氣又有油倉門,唔會漏油漏到仆街

用緊,唔覺得有咩口感問題,係個原裝510吸嘴我唔鍾意要換咗佢

巴打係邊到入手

在淘寶揾“sapor rta”,賣135人民幣果間,驗證過係真嘢。

業餘巴 真係買左

無買過唔敢暗示邊間買,累你買咗假嘢就唔好啦
巴打們請問點睇Rashomon RDA 見鬼佬返左貨,想知評價如何?值唔值得買?
新手求指教

淘寶平過香港啲鋪頭好多

想問下淘寶煙油可唔可以運嚟香港?(冇丁)

另外天貓旗艦店嗰啲應該信得過?

唔係間間得
新手求指教

淘寶平過香港啲鋪頭好多

想問下淘寶煙油可唔可以運嚟香港?(冇丁)

另外天貓旗艦店嗰啲應該信得過?

要直接問間鋪先知肯唔肯,無丁就一定唔會犯法。

我好少去天貓買電子煙產品,如果係淘寶大鋪多產品種類、多人關注、多人買嘢就比較信得過。
巴打們請問點睇Rashomon RDA 見鬼佬返左貨,想知評價如何?值唔值得買?

呢隻嘢淘寶都search唔到,相信呢道無幾多人會用過。

24mm大吸嘴,我覺得屬於大煙類別,低進氣係最好嘅設計,juice well算大,睇落個build deck都無乜問題算易上絲,其實兩邊高咗出來仲可以方便上棉。。。不過如果你係初初玩RDA,不如去淘寶買個精工試下先,了解咗自己嘅選擇傾向先去鬼佬道買真嘢玩。

我有個,.電極位扭爆左

結衣巴 咁你推唔推薦

巴打係邊到入手

業餘巴 真係買左

其實我最近落單買咗個SMOK TF-RTA,底進氣,兩發四發都做得,110人仔,遲D出下包膠先。。。另外Vaporesso 嘅Gemini RTA仲好,底進頂進氣都得,係上棉有D tricky同貴咗D
業餘巴 我買左精工面紗 但係有粒螺絲實到擰唔到出黎
另外想問下你覺得tsunami rda點?

扭唔開就唯有用鉗,或者用條橡筋攝住來扭

tsunami rda我都有個22mm嘅精工,我鍾意佢有airflow control收細D食有口感,其實佢外形同airflow同Kennedy一樣,build deck比Kennedy易搞,正品都好似係百幾蚊人仔,睇玩架。

tsunami rda我都有個22mm嘅精工,我鍾意佢有airflow control收細D食有口感,其實佢外形同airflow同Kennedy一樣,build deck比Kennedy易搞,正品都好似係百幾蚊人仔,睇玩架。

用緊 tsumami rda 22 正品
兩柱四孔岩哂我呢類新手
係棉花腳位要修幾次
如果唔係有機會漏油
漏一漏 返屋企修一修之後就無事了

搞到滑哂牙 鉗又鉗唔到
雙電機黎講
係咪外星人性價比最高?
我對vgod 150w box 好感興趣
好正個碳纖 全黑同紅黑簡直射左
就算唔係玩到好Pro
淨望已經開心 之後開心使用

不過仲考慮緊
雙電機黎講
係咪外星人性價比最高?
就算唔係玩到好Pro

不過仲考慮緊

性價比呢樣嘢好主觀,如果你嘅要求battlestar都比到你,而battlestar嘅價錢又平過alien,咁battlestar嘅性價比咪高過alien咯。

vgod聽講係大陸嘢,比個premium去買大陸嘢我就唔會啦
入面有兩個芯 用邊個好

0.4ohm,應該係pre-install果個,另外果個0.15ohm會超大煙,初初玩可能會唔慣。

依家先發現原本兩個唔同 初頭以後俾你做後備
另外個芯點換 拆唔到出黎
入面有兩個芯 用邊個好

0.4ohm,應該係pre-install果個,另外果個0.15ohm會超大煙,初初玩可能會唔慣。

你問得呢個問題,都好難用文字講比你聽點拆 ,上youtube睇片啦
入面有兩個芯 用邊個好

都係扭架咋
雙電機黎講
係咪外星人性價比最高?
就算唔係玩到好Pro

不過仲考慮緊

性價比呢樣嘢好主觀,如果你嘅要求battlestar都比到你,而battlestar嘅價錢又平過alien,咁battlestar嘅性價比咪高過alien咯。

vgod聽講係大陸嘢,比個premium去買大陸嘢我就唔會啦

巴打有咩推介? 有咩圖徑可以買到Tugboat?
我一想吹煙圈 一開口 啲煙已經自己出晒黎
就算吹到啲圈 佢地都混晒入啲雜煙到 點搞?
雙電機黎講
係咪外星人性價比最高?
就算唔係玩到好Pro

不過仲考慮緊

其實買機最緊要自己覺得靚仔,如果你真心覺得VGOD 150係最靚仔,即使Made in China都無所謂,係應該去馬嘅。

買Tugboat就梗係去美國flawless買,點remote落單同deliver你就要去佢網站睇下。當然如果你有錢,可以坐飛機去LA迪士尼玩果陣順便去附近flawless門市睇下,門市D Tugboat款幾齊,好似仲多過網站D款,Tugboat v2.5賣US$150, v3.0就賣US$180未連稅。。。貴過旺角idvape,不過你可以100%肯定唔會買到假嘢。
我一想吹煙圈 一開口 啲煙已經自己出晒黎
就算吹到啲圈 佢地都混晒入啲雜煙到 點搞?

我都係
雙電機黎講
係咪外星人性價比最高?
就算唔係玩到好Pro

不過仲考慮緊

其實買機最緊要自己覺得靚仔,如果你真心覺得VGOD 150係最靚仔,即使Made in China都無所謂,係應該去馬嘅。

買Tugboat就梗係去美國flawless買,點remote落單同deliver你就要去佢網站睇下。當然如果你有錢,可以坐飛機去LA迪士尼玩果陣順便去附近flawless門市睇下,門市D Tugboat款幾齊,好似仲多過網站D款,Tugboat v2.5賣US$150, v3.0就賣US$180未連稅。。。貴過旺角idvape,不過你可以100%肯定唔會買到假嘢。

巴打真有錢 你就係去完LA迪士尼玩果陣順便去附近flawless門市買

其實上youtube睇下真係咁難?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞