西野カナ fans揮手區(5) 活動休止中

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
早晨,kana,你而家係咪去緊旅行呀?
呢本野應該就係你喺電視節目推薦的「おとな女子がみたい 世界の絶景100 」

呢個就係你提過想要去嘅阿根廷唔知咩冰川

由東京飛阿根廷原來要40個鐘,唔怪知得而家唔去,過多幾年都無心力去 。唔係話催你去旅行,不過呢個冰川係去到每年3月先可以去
請記得幫你果本日本國5年護照續期

期待你返嚟時出返本「西野加奈去過的世界100美景」
Day 17
呢首歌最鐘意嘅配樂 特別係啲結他聲
終於補翻隻二精

每日always
今日係life goes on

我真係好中意聽live happy time
但呢排愈聽愈想喊
今日是kana第9張單曲Best Friend發行9周年,首先講句おめでとう
3星期前LCL最後一場kana一路忍住淚水唱完BF,之後就哭成淚人
自己睇見都心噏
就算你離開我地呢段時間,呢首歌的畫面相信都會長留大家心中
所以,kanayan你咩時候想唱歌,返嚟講句『ただいまー』就可以了,我會一直等妳的
Day 18
嚟緊幾日應該會主力po二精嘅歌
寫到每日一情信咁款 應該等到嘅
兩張love collection共4隻碟真係煲極都未厭,好似見證住kana 10年既心路歷程咁
如果早期幾張單可以重錄就更好

每日always
今日係best friend紀念日

Day 19
個人鐘意原版嘅HAPPY HAPPY多過10週年版...
kana,唔知你而家做緊咩呢?
有時間唔知你會唔會睇戲?係唔係都係咁打扮?

而家的你暫時回歸正常人的生活
希望你可以喺不被打擾的情況下去做你想做的事
我地寄待你宣布復出的一日

一首個人心中top 5 ,但永遠唔想kana同我地講既歌

每日always
當年白石麻衣就係唱呢首歌通過乃木坂甄選

白麻
不愧係我的kana,無比Maiyan公開處刑
兩個都咁正

南美真係好危險 早幾日又有單上新聞 好擔心
上星期好似仲有7.7級地震
不過kana之前已經去左秘魯睇馬丘比丘,揸住支行山杖就跟人上山
總算冇穿冇爛返嚟,應該唔會再去掛
佢好似話打算去阿根廷睇冰川同大瀑布,仲有復活節島
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞