西野カナ fans揮手區(5) 活動休止中

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
kana情人節快樂
插支旗先昨日睇過篇報導話kana首 go for it同 恋する気持ち上左戀愛歌應援榜類似既野 top 10
新post 番個名先
今日loop呢首
實體碟銷量梗係冇份,事實上2010年後賣過百萬嘅single得幾張,album多d但幾乎都係akb48嚟
Kana身處嘅時代已經少左好多人買碟,入唔到圍都正常(當然前人嘅成績都好癲)
呢個榜本身剩係計single銷量,連album同配信都無計
kana咁耐以嚟單曲都未有一張過10萬
而kana一早已經以配信做戰略重心,好似話連唱法都係遷就到適合響手機聽。另外kana d fans普遍係學生冇咩錢,追到專輯同配信嚟,都冇錢首首single都買
不過,點解女團都可以算係歌姬
新post留名
カナ已經叫做好,起碼食到手機下載條水
反而kana先係走得最前,akb係咪有個玩法係買碟博抽握手會券,咁樣冇得同佢地玩
不過,雖然kana被人印象係配信女王,不過佢其實好想大家支持下實體碟,因為佢話過唱片係歌手的咭片,出到唱片先感覺到自己做緊歌手
所以我估佢復出都會繼續出碟掛,就算唔出single都會出配信,然後夾埋一隻出專輯
當你買過AKB啲碟就知有幾恐怖
真,所以一定會買碟

I know you love me
You know I love you… - beloved

每日always去到chorus了
無論點都會等你
lm
今日情人節當然聽狗佛爺
話說仲諗緊今日會唔會有咩重大發表
結果係無
唔知20號當日會唔會有驚喜呢
想知你地喺手機聽歌係咪都係聽flac?
留名
係 除非真係搵唔到

Kana嘅全部都flac
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞