西野カナ fans揮手區(5) 活動休止中

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
來吧,我已經準備好晒

結婚 結婚
咁點先,係咪今日唔會有正式公佈
我仲可唔可以當kana結左婚
留名
btw 黑髮嘅?
仲以為已經去左南美
https://geronhaita.com/singer/4255/
唔識日文,呢個佢老公
張張相都唔同樣
果個松尾好似係kana御用dancer ASAMI個老公,所以一定唔係佢
https://ameblo.jp/asami-nikki-hitorigoto/entry-12215298502.html
本身正想聽Dear Bride祝福kana新婚快樂
但到而家官方一d消息都冇,唔知點解有陣伏味
希望罪大又好kana又好,可以大大方方公佈
如果真係流料,唔該sponichi同flash死全家
總之送出去的祝福我就唔會收番
就睇下聽日官方有冇喜訊
官網 twitter都冇婚訊更新,咁大件事冇理由唔立即更新,定係社交平台account已放棄營運?會唔會係kana作緊篇感謝辭未公佈得住
西野家都未有更新,咁大件事理論上點都要向歌迷報告,好歹人地有交會費
可能因為當初否認過拍拖傳聞,如果而家話跟同一個人結婚,會比人抽秤,所以煩緊點解釋
復合囉
幾十歲人結個婚都扭扭擰擰
幾十歲人
有傳昨日唔公開婚訊,係因為內田裕也離世既消息
https://headlines.yahoo.co.jp/hl?a=20190319-00000001-spnannex-ent
sony仲話確認緊
呢段野比我感覺kana同sony關係唔太好,雖然kana同邊個結婚係佢的自由
但如果為左私事同公司反面,其實好可惜
始終sony喺kana16歲果時就一直照顧佢,希望大家好好珍惜彼此的關係
尤其是kana仲有打算復出的前提下
索尼食住十周年個勢chur到盡, kana頂唔順咁癲既2018年,實踐自己30歲要結婚既目標,倉卒咁喺2月頭加開3場live當暫別,其實我覺得由知道kana活動休止到開live既過程好似好趕咁
的確係因為Sony帶Kana出來先有今日嘅佢
但睇到SME近幾年真係當Kana係搵錢工具多過當佢係一個藝人... Chur到盡果隻

與其返SME繼續捱世界 倒不如外簽其他公司/索性搞自己studio做自己真正想做嘅音樂好過
無三不成幾
Day 40
仲未收到Kana結婚嘅官方消息... 都真係唔知當唔當Kana做咗人妻好
但點都好 呢一刻嘅自己淨係想Kana過得好-活得自在就好了

買左平成T,著唔著好
而家blog留言板「結婚」已經成為禁語,一見即block,所有留言剩係見生日快樂等字句,咁已經間接表明sony的態度
新聞仲話kana已經走左去海外,結婚申請由代理人搞,所以sony先話仲確認緊
點解會搞到咁難睇
先唔講sony,kana自己都應該出嚟回應,演唱會時唔講,擒日又唔同歌迷會講,走左去都唔係辦法
雖然話就話私事同活動休止中,但上晒新聞,公司一定有人要幫佢執手尾,希望kana可以親自回應結婚事件,就算同邊個結婚,相信大家都會祝福佢
真係好唔想見到artist同唱片公司鬧翻,cap我地水都算啦,迫到歌手咁盡最後攬炒,歌手,公司,歌迷三輸局面
sony衰就肯定,kana本身就唔係果d戀愛禁止的idol,幾時結婚同邊個結婚係佢的自由
不過,kana自己處理都唔好,如果決定左結婚事前好應該同事務所講清楚,始終又唔係打算引退,唔可以咩都唔理走左去
佢老公本身都喺sony旗下打工,亦都應該同上司報告
點解搞到sony完全被蒙在鼓裡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞