西野カナ fans揮手區(5) 活動休止中

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
MTV Unplugged 有諗過 不過Blu-ray冇乜盤源
易追咪最新開始 追落去 又多d野送 舊個d已經無野送

見到2隻咁平即刻買黎補番
每聽一次好き就喜歡Kana多一分
呢位小姐,唔該熄匙、車牌、身份證
而家懷疑你無牌駕駛
https://www.youtube.com/watch?v=JRP-aGT54d0
Day 27
唔怪得覺得周身唔自在...今朝cap完圖唔記得擺相上來
Rainbow同涙色都係每日唔聽唔安樂嘅歌
見到個揸軚手勢就知咩事正常人點會咁揸軚
同埋咁樣扭軚部車係唔會行到直線
西野加奈目擊情報

3/3
梅田藝術劇場附近Starbuck
綠色軍褸,黑衫黑褲,揹個細細個Gucci袋
沒做咩變裝

有冇認錯人就唔知嘞
前幾日唔係話係機場有人見過佢咩
原來唔係出國旅行
係唔係啱啱落機喺機場比人見到
好似話旁邊有男性朋友
比人認出仲會笑住微微鞠躬
機場果次應該無認錯人
男性朋友
或者係sony派嚟幫手搬行李呢
以前都講左唔少對kana的感想
到而家心中仍然有兩句想講
第一句係「十分等待充電後kana的復出」
而另一句係「可以的話真係希望呢一日快d到來,就算早一日都好」
兩種想法一直響心中抗衡緊
失去咗先覺得要去珍惜
老實說,如果唔係演唱會開始前宣佈活動休止,我未必會去戲院睇轉播live, 諗住戲院睇咁奇怪,不如等買碟算啦,但一聽到呢個消息立即請假喺屋企搶飛,結果睇左好滿足好感動,我就係咁抵死,雖然唔係現場live, 但今次唔睇真係唔知要等到幾時先有得睇,其實活動休止前,如果冇live巡回演唱會時都係閉關寫歌,到出新碟先蒲頭出黎宣傳,上下音樂節目咁,歌迷們都只係等,但心入面會預期幾個月後實會有新作,今次暫別要等既時間只係長d, 希望kana唔會改口話要引退
有同感
其實要多謝有加場...因為第一次開賣果時我係日本 根本冇可能搞到買飛嘅野
如果唔係有加場我根本上唔駛睇

相信Kana會有返來嘅一日嘅

每日always
我相信kana下呢個決定都應該掙扎好耐,而且一定會受到公司的好大壓力
無人知道佢之後復出重開西野家仲會剩番幾多人
我估佢真係覺得自己到左樽頸位,唔單止聲帶聽覺,而係歌路、歌詞內容、創作手法等等,都好難一直繼續落去
為左可以延長歌手生涯多幾年,停下除左休息外,仲睇下可唔可以發掘到新的創作靈感同歌路。期待西野加奈第二章同之前更加精采
我相信kana一定會兌現佢的說話
本身呢次我都無稔住去 第一輪會員抽飛都無抽 點知一公佈 最後都係捱貴咁去 但唔會後悔
休息是為了走更長的路
見佢做love it隻碟都已經覺得冇咩靈感,成隻碟同SNS果d like都唔知有咩關係
貓又寫過,最後連老母都寫埋,幾乎所有家庭成員都已經寫過晒
希望佢可以慢慢充下電,唔好拘泥於之前果d交往呀、分手呀果d歌
靈感嚟自生活,希望Kana喺放鬆休息嘅生活中有所突破
佢旅行嘅所見所聞其實都係好題材嚟
Day 28

每日always
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞