西野カナ fans揮手區(5) 活動休止中

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
遮樣都唔得,要俾佢睇全相
好掛住カナやん

24bit 96kHz
呢期迷上左loop Maybe
Oh happy happy ~
今日終於拎到個音樂盒
我都係今日拎,音樂盒好好聽
去到鳥栖行藥房都聽到あなたの好きなところ

好掛住Kana
希望我下星期去四國都聽到kana既歌
二手定新碟先
噚晚先返香港 咁前日同噚日都去咗天神行CD舖睇下有冇碟啱
圖為TOWERS RECORD 天神パルコ店

之後行埋Tsutaya都冇野啱
最後去咗book-off執咗LOVE ONE(750yen) , to LOVE(950yen)同埋Love Place(950yen)返香港
隻LOVE ONE同Love Place都好靚仔齊背紙
係隻to LOVE殘殘地仲要冇背紙
之前去熊本市嘅book off都見過有Kana嘅碟 如果各位唔介意玩二手碟嘅話 我極度推薦大家去行下啲二手舖
隨時會執到啲平靚正嘅好野
我上次一條友去松阪bookoff 3xxx yen買返love collection 1 pink+mint初回,好新淨,抵到喊
買哂4隻love collection 1&2 先
我y拍返 淨係一隻都3000幾yen
如果講二手碟大舖就離不開book-off同tsutaya
如果book-off嘅話直頭老秋有, 而且係大舖有幾層 不過其實book-off基本上間間分店都會有Kana嘅碟 純粹係condition同多與少嘅分別
其他細舖就唔清楚

渋谷同上野應該都有啲 可以搵搵

寫住碟名 夾住隻cd 好細張個張野

類似呢隻 好似係
正解

Btw 打開隻to LOVE聞到好香花香味
開咗隻to LOVE嘅DVD來睇
君の声を

もっと…

Dear...

Best Friend

點少得啲大臉(被打)

会いたくて 会いたくて

有腳型架

留意眼淚

真剪頭髮
大家幾好嗎
剛去完大阪四國,喺一條商店街聽到もしも運命の人がいるのなら,又係book-off聽到if, 好掛住kana, 各位有冇佢既消息?
月底會出西野家會報,不過由於唔會有KANAYAN TIMES,所以唔好期望會有咩近況報告
咁仲會有咩內容?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞