西野カナ fans揮手區(5) 活動休止中

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
除左1,2隻搵唔到或本身冇既
全部都係FLAC
不過有啲求其google搵番黎都唔知係咪真無損
所以好想補番齊啲碟自已搞
用上面巴打個個software check完
係有一隻single同一首instrumental有啲瑕疵
首首都係flac咪好食位,成幾十mb一首,等我試下將兩隻love collection擷取做flac先,d聲係咪真係靚好多架?
唔係100%準
因為有時有啲歌會有電音/個file upscale過(例如16 44.1變24 96咁)
會有影響嘅

其餘靠自己耳朵判斷啦 如果真係cut咗wave都聽到嘅 雖然未必準
我自己就咁多倒

至於係咪靚聲好多 咁巴打你嘅player同耳塞/耳機係?
嘩,我都係用緊lgv20 跟機既耳塞,聽歌都覺得唔錯,當然我唔係玩開hifi咁有米
見到對跟機係B&O 應該唔會係太差嘅
不過長遠嘅都係整翻隻真係啱自己聲嘅耳機好啲
其實平平地幾百蚊貨仔已經可以好好聲

唔好好似我咁愈玩愈貴 真係肯比4位數買隻耳塞 然後返屋企都駁amp插耳機聽
玩hifi好易上癮
Day 9 (應該冇數錯掛)
おはカナ ,你而家做緊咩呀?
有好多人話你的可愛面容跟爽直的笑容令大家很治愈
不過初初認識你的時候,你給人的印象並不是這樣的
由唔知幾時開始,你展現出天然、為人設想 同正直的性格
由輕浮的辣妹變成散發光芒,受人尊敬的女神
所以大家都很期待女神的再次回歸
kana由辣妹轉文青look都可以完美carry到
真係不得了
響kana宣布休業之前
訂咗對fitear 334黎諗住聽好啲
點知依家活動休止中都未到
無話真正引退,只係暫時停工,復出期未知

Have a nice day

排得高過松田聖子
第9係山口百惠

呢個係訪問20代-50代女性得出嚟結果
我用緊lgv20內置player咋,兩年幾前買呢部都係貪佢聽歌評價幾好,同埋我試過播flac, 佢唔俾你調校bass/高音或者其他效果
我冇點擺錢落player
之前就HTC 10, 而家係紅米 Note 5 Pro
我嘅問題反而唔係底噪而係唔夠力
推隻22ohm嘅N30都要推到過七成先叫郁到

Samsung機不嬲啲聲底唔多乾淨 換機啦
V20入面有Quad-DAC 啲聲實乾淨

至於高低音呢啲 轉過第二隻player apps再較EQ啦
上水留個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞