西野カナ fans揮手區(5) 活動休止中

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
又未去到有事既,只不過同全盛時期比較差d囉
人地做生意, 唔通真係求打個和咩
已訂
剛剛又重溫一次LCL2019, 咁就三個幾月了,張票尾我仲keep到而家,而家等緊best friend音樂盒

你地買 Live 2019 有冇包海報?
有呀
我冇訂 琴日心急係信和買左先發覺冇特典
咁貴仲要無特典
頭先睇過 1300
1300 得隻碟?
無海報啫,應該有手機扣掛
【遭遇情報】
5/17
伊勢神宮

西野カナ

https://twitter.com/geino_sougu/status/1130124266324709376?s=19
冇睇錯嘅話1300應該係初回盤價錢
睇amazon個價都貴左好多
特典初回17000yen, 貴左差唔多3000yen
本身我係想訂amazon嘅 叫咗代購幫我Mark定(佢會夾其他單落)
一見到amazon改咗價錢即刻叫代購幫我改張單去楽天
我好少上網買野,主要都喺amazon
好彩2月已經訂了,之後見個價仲平左,雖然poster版本唔係最鐘意果款,但都收貨了,所以以早買早享受,遲買未必會平幾舊
安産祈願
病気平癒祈願

話說下期西野家會報會變左三重縣食買玩旅遊書
因為唔係amazon jp直接出貨,所以一定係炒價
有間唔洗e 個價 一牛
rocket express有電郵黎話音樂盒開始出貨了,之前上網搵左間代運,填左代運倉既地址,係咪貨到左代運倉之後,就會發電郵叫我俾運費+貨物既錢,再派送黎hk收貨?
要將佐川的運單號提供比轉運公司
貨到左轉運公司,要問你點走,然後出帳單叫你比錢
唔該!好似唔駛俾運單號佢,剛收到電郵話個代運倉已收到貨,repack後再通知出貨同俾錢,好期待啊
有事請教,用日本代運係咪要上傳個人身份證明?個網站要我upload身份證照片

大部份都要 驚你運危險野
要認證身份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞