西野カナ fans揮手區(5) 活動休止中

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
おはカナ,你而定喺日本嗎?
今日係東京馬拉松比賽日,話說你好似話過想跑東京馬拉松
今年你會出場嗎?

kana唔係話出左發去旅行咩?
kana俾我感覺好似冇乜運動細胞
好似話有人響機場見到佢,唔知係準備出國定回國?
不過跑馬拉松可能隨口噏下,最多只係目標之一
佢有大把野都係即興隨口噏下,例如響名古屋蛋開live,響歐美登台,都係無實現到
kana好似高中時係田徑部,比較好動但應該運動唔叻果種,球類運動唔識,游泳好似可以游到兩步,唔鍾意做gym,最多都係響演唱會之前跑下步練氣
佢自己都話平時放假無人約都多數喺癱係屋企做廢青
Day 25
每次當有事而煩
Kana嘅歌總會有一首可以幫自己舒壓
所以 今日揀嘅係Happy Song
ff下假如有一日去日本旅行時街上偶遇kana, 大家會有咩反應?
之前佢同朋友到迪士尼同着住浴衣出現岐阜的祭典有比人認出
不過如果大大聲同佢打招呼「あ!西野カナだ!」,我驚盞嚇走佢
一係離遠望住佢,或者咁啱係旁邊,就細細聲一句すいません西野カナさんですよね?
細細聲應該ok嘅

反而大大聲咁叫真係想作死

每日always

終於上網睇左呢套,老實講劇情真係麻麻,都係為kana首bedtime story而睇,同怪同學套路差唔多
kana喺試影會話上畫前睇左3次,3次都爆喊,次次去到同一畫面都忍唔住喊(kana以前講過平時佢唔會點喊),片尾就已經唔知睇左幾多次
後來kana百忙之中都去埋戲院睇第4次,又喊過
仲話戲院鬼影都無多隻,次次tie親d電影都好似無咩人捧場
睇得出佢對套戲好有體會,希望佢唔係好似女主角咁有病就好了
套戲票房可能都有幾多係來自想聽kana既歌而入場,正路呢類校園愛情漫畫/小說改篇既戲都係for學生睇,有kana既歌carry都唔收得真係冇野講
kana啲tie 最紅係咪no.1
我睇套劇之前都係因為結衣
睇完第一集先知原來首歌係kana
最hit係君って,跟住係トリセツ
先唔講套3d彼女,再之前果套鄰座怪物,宣傳都係以kana果幾首歌來拉客,宣傳活動果d觀眾好多都係歌迷,好多人根本就係西野家入去戲院當PV睇
怪同學都話有菅田土屋池田,有d叫座力,但3d cast算幾弱,仲要最尾先有歌聽
好多人係因為No.1而入坑

包括我
結衣bb靚助攻,睇左套劇覺得首no. 1幾好聽,再搵kana點擊率高既舊歌聽,聽完会いたくて会いたくて就入坑了
直頭係同我一樣 又係睇完今日子之後搵雙會聽而入坑

本身果期好迷結衣 所以搵咗今日子來追
最後係搞到我連結衣都冇再追
我雙修,歌聽kana, 劇睇結衣,原來結衣都有出過碟,不過都係拍劇岩佢多 d
一首早期比較有代表性的歌
呢幾年sme比的tie完全唔掂 ,kana真係值得更加好的資源
sme不懂珍惜kana
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞