西野カナ fans揮手區(5) 活動休止中

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
Day 30
終於30日... 感謝大家厚愛 冇諗過真係會有人一齊做件咁嘅事
希望大家繼續加油 因為Kana係會返來嘅
またね、カナ!
依家要去邊度先訂到
希望kana快d返黎
今日3月9號是日本的ありがとうの日(日本真係多乜乜日)
呢11年kana同大家講左無數次的ありがとう

今次就由我地歌迷都同你講番句
こちらこそありがとう
希望kana休息年半至2年,再加半年準備,咁或者可以喺21年上半年復出
睇下你想要邊張B3
http://www.nishinokana.com/info/archive/?504721
訂左TOWER RECORDS 個張個樣好似發緊呆咁
WonderGOO/新星堂個張好似想你幫佢戴戎子
新星堂果張唔係似對你愛不完嗎
上網睇好多鋪都冇得再訂
冇得揀poster
唔好亂cut單,得不償失
之前係amazon訂左
依家想要Poster個幾間都冇得訂
所以都廢事cut單
我都係amazon訂,比官方售價仲平少少,我覺得隻碟先係重點,對poster唔太執著,有就滿意了

每日always
B3 size 都幾大張下 屋企細貼唔到出嚟
都係用黎收藏
之前好多poster 都係卷埋放入畫筒算
Day 31
係一首好有誠意嘅A面... 不過都未得閒搵翻啲B面出來聽
B3或以上基本上就掛會好過貼
B3 size嘅photoframe IKEA應該有 $100樓下
不過小心尺寸有少少出入 試過訂張B2嘅店頭販售告知返來 點知比我個相框大咗少少
最後要偷少少位摺少少個角先入到

我用bluetack
kana你今日係咪都有努力緊?
成日聴到人講kana的歌令很多人產生共鳴
但其實唔止係咁,一d老前輩好似桑田佳祐同櫻井和壽對kana你讚不絕口
你的天份同努力大家都見到
隨著平成時代終結,希望喺新的時代可以再次見到你發光發亮

Always
冇野封著唔怕受潮咩 唔敢就咁貼啲poster出來
最低限度都落啲膠套先
Day 32
比較少注目嘅一首單曲 但其實曲風係幾舒服
其實自己未聽足曬咁多首單曲 要加把勁
呢首歌都幾悲慘,又係難唱到傻既歌,我覺得呢首可以接落Be strong, 歌詞內容有d連貫性
他多矮當年好hit喎,剩係配信都3白金
當年四專有邊首易唱,成隻碟都係用來破壞聲帶
當年

但過咗咁多年真係冇乜聽人講呢首 點講都係雙会/トリセツ多人講先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞