西野カナ fans揮手區(5) 活動休止中

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
thanks巴打,d相好正!喺ig睇日本西野家成員 d post, 好想收到呢份會報留念
可以去mercari睇下有冇人睇完份會報拎去賣
岩岩一食吉野家就聽到dear bride
ピエール瀧より深刻! 事務所が悩む西野カナの「緊急事態」
https://taishu.jp/articles/amp/64655?page=1&fbclid=IwAR0cqM4xJ2-MOQuRywAahE6g8uKEo2rb9zmX6WtS6K9zO0mCI5dQjAURTJY

咩事

早幾日前見到 邊位巴打
當初大家覺得西野停工係想去生仔,但消息人士話並唔止咁簡單,實情係想同比sony燉冬菇的老公一齊獨立。當然sony一定會極力阻止呢件事發生,不過kana老公對當初被sony調職懷恨在心,所以離開sony獨立可能只係時間問題咁話

個人唔知呢單野是否真定假,不過我覺得佢地2個最好唔好諗住咁就打擊到sony
當初邊個叫記者拍拖手相大家都心照,sony唔炒果經理人只係將佢調職其實已經仁至義盡。而家婚又結左,仲諗住帶走西野作為報復,咪即係等同向sony開戰。得兩個人點有可能鬥得贏sony。而且kana的歌曲版權同藝名擁有權都係sony到,我想知kana係咪諗住之後改過另外一個名重新由零開始出道?
多數呢d情況都會反曬面
唔希望搞成咁,正所謂左手又係肉,手背又係肉,雖然索尼呢兩年真係好榨乾kana, 但畢竟由出道帶到kana大紅大紫,成為平成有代表性既歌姬之一,關係搞到咁差真係冇歌迷願意見到
Kana
咁搞法真係復出無期
反正至少呢1年半載應該唔夠膽係sony公司附近出現,倒不如趁呢段時間就將所有想做的事,例如考車牌、環遊世界或者生仔一次過做晒佢
個人認為如果真係要離開sony,都希望只係離開SMA自己開事務所,幾憎sony都好點都要將唱片約留番喺SME,如果唔係,自己又攞唔到舊歌版權,日後去邊度搵20首新歌開live
而且如果要開個人事務所,圈中人脈好緊要,不過kana唱左幾多年唔覺有咩人脈,當然可以叫老公幫手打電話去電視台R撈,不過到時係咪同人講「XX監製,可唔可以關照下我老婆,下次比佢上你地節目唱歌?」,咁樣講得唔得架
我頭先再入去amazon睇,張訂單價錢好似平左咁既?而家係12xxx yen, 都係有早期特典,有poster完全生產限定盤
個音樂盒到咗
好高汁
你係第一批訂?
日拍bid的
哦,仲以為提早出貨,好正架?
我第二批訂要5月下旬先有,而家期待緊隻bluray
聽到best friend眼濕濕
影嚟望下
冇買到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞