西野カナ fans揮手區(5) 活動休止中

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
Day 26
揀咗自己最鐘意嘅涙色Live Version
把聲最完美 而且特別有台風
有冇巴打覺得Kana鬆開支咪再望上來呢下真係好型
好正,不過果時真係唱到成面都係汗
雖然而家都大汗,但只係限於頸,塊面冇再成面油
自從kana講完『ありがとう』『またねー』已經唔經唔覺過左一個月
老實講生活同以往其實冇咩變化
只係唔能夠睇到kana喺舞台上唱歌,始終覺得差咁d野
而家可以做嘅,唯有相信、忍耐、祝願
暫時的離別只係為左西野加奈有更光輝的未來
補返張相
都同平時差不多,返工放工總會loop幾首歌,放假睇心情就翻煲下kana演唱會,日子都算過得快,所以好快就收到kana復出既消息架啦
唱girl果套衫好有型
你地係翻煲
我今日就第一次睇完2017 Many thanks
中間唱雙會, Kimi te, Dear個look靚到
love it tour我最鍾意唱love果件
唱girls係呢件
係呀
巴打們之前有冇追開kana channel?
自己日文聽解比較差,內容都係明六成左右
B站有似中譯
想問下Thinking of you係咪冇唱過live?
最近幾鍾意呢首
如果要一次過聽kana最出名的歌,Many Thanks應該係最齊
如果想聽全盛期的高音,就睇2012 Arena Tour (2013 Spring冇出碟)
不過講到整體演出同kana最大的魅力,我推薦With Love Tour
而家冇演唱會碟 諗緊出糧想追啲blu-ray碟
有冇幾隻可以追咗先
我都覺,Many thanks好多名曲,Suki、Kimi te、雙會、Dear Bride、Dear
2012 Arena Tour咩途徑入手好? 我見Yes asia同amazon都有,但我未試過amazon買野
With Love上次睇左,成個flow更流暢,氣氛更好,睇Kana同觀眾玩bangbangbang笑死
WLT同MTT可以睇左先
其實JLT打後聲線已經無之前咁好,當然MTT場數少問題唔係好覺,不過比起12年時已經有d就住就住
WLT尾場關西歌迷比較熱情,kana一路睇住下面歌迷反應一路比互動,睇得出佢真係當歌迷係朋友
之前同之後live的關東歌迷好似有d拘緊,所以感覺無WLT大阪場咁正
kana yes yes oh yeah

雖然唔係concert
但比我就會追左MTV unplugged 同Love Voyage先
但最麻煩係初回得DVD有
打算補番album 同single先到blu-ray

每日always
Tour應該無,Family Party應該有唱過
請教下咩係Family party?
歌迷會聚會,即只限定歌迷會會員參加的小型演唱會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞