西野カナ fans揮手區(5) 活動休止中

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
Merry Christmas!
Hope we can see Kana coming back on 2021.
大家好 我係舊年先鐘意kana
search到呢d post,留一留名

係youtube autoplay 先聽到佢d 歌
之前真係好少接觸到
睇番d 歌嘅上傳日期就係2020年年中
真係多謝哂日本sony d 鎖國政策
希望佢快d 復出
其實佢好有佛心仲要up晒所有歌(除咗side A得短版)
不過discord啲music bot用唔到佢啲片

希望快啲復出啦 雖然見佢做少奶奶好似好幸福咁
估唔到呢個post仲有得推,前排聽多左其他日本歌手既歌,但最近呢兩三日loop返kana既歌,又重拾返久違了既味道,希望快d聽到kana復出既消息
我都聽少咗kana啲歌
不過間房仲掛緊Bedtime Story張B2/貼緊Love Collection Live兩張poster
同自己講唔好忘記kana
我就唔會忘記既,係怕kana忘記fans們
請問你用咩貼海報?
我用寶貼,但係貼左一段時間就會變曲
成日拉番直,拉拉下整爛埋
你咁貼好傷害性
B3果張love collection我入膠套再成份貼落房門
B2果張bedtime story我淨係買到ikea A2 size嘅畫框
輕輕壓少少條邊(冇摺死)然後放入個畫框掛起

唔想直接貼落張poster度
B3膠套會比較難搵 我果時搵人幫手團購成批買就$10個
B2會再更加難搵
thanks
試下搵畫框掛先
我有張love collection 2 買bluray 送既poster唔敢貼,驚整爛,收藏住算
話說之前係youtube 睇到呢個with love tour 真係笑咗
https://youtu.be/Lp61xVmxBho
btw, with love tour 真係好正, 好想買番隻blu-ray
信和地庫好似仲有,不過好似得dvd
好耐無上水 新一年仲掛緊20年kana個月曆
冇嘢架出呢個post先聽緊sherie
上個星期換左個大d 既電腦mon, 又loop多次love collection tour2, kana 真係好正
休息左就快兩年了
有冇巴打用過yesasia買cd/dvd? 會唔會貴左好多
定係疫症完左先去日本買

另外搵到一條好珍貴既always live 偷拍片, up左上Youtube
睇番應該X'mas special wish & real果場live
https://youtu.be/WYqc40FeGzE
日亞你擔心有冇貨先好多時係冇貨但係又收咗你錢
你可以預冇貨先

其實咁舊嘅碟有貨先出奇
訂碟多數都揀amazon, 不過就未必送hk
咁我買住love it tour 同 love collection tour 2 先, 見香港仲有得賣
雖然呢2隻唔係我最愛, 上網睇過覺得後期tune得勁得濟
love it tour 應該係tune得最明顯, love collection live 2其實都ok
昨日就係睇完kana最後一次live兩周年了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞