西野カナ fans揮手區(5) 活動休止中

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
貼個海老藏果樣比你
傳說中識解讀呢本說明書既男人
話事話,點解官網仲未有正式公布,除左Sponichi外,其他傳媒都冇報導
係咪要等到上晝註完冊,下晝先公布
唔會係報流料掛

上網睇都係得呢張,但應該係真既

起身見到嚇一跳
Anyway,祝福Kana美滿幸福
另外,誕生日おめでとう
蘋果有報
如果係流料,以罪大脾性應該一早撲出來否認
我估係因為對方係前經理人,對於罪大真係比較尷尬,所以未必咁積極公布同衷心祝福
當然對於歌迷來講,只要唔係不倫或者同罪犯結婚,其他都唔係問題
如果2、3年後kana復出時歌曲的世界觀可以借此轉一轉,都未尚唔係一件好事
蘋果睇yahoo,yahoo抄sponichi
今朝睇到個心有種莫明其妙既感覺,有少少失落但見到kana尋找到幸福亦替佢高興,所以更加期待LCL碟快d到手。不過唔知佢老公姓乜呢?以後會以 xxカナ復出呢?
西野カナ係藝名,無必要改
當然如果極端情況,好似同罪大反晒面,比罪大收番藝名同歌曲使用權,咁真係要改名復出
不過如果搞到咁,倒不如直接宣布引退
真名好似係後面多個子字?
居然係結婚!?
不過都預咗係有呢件事會發生,恭喜晒Kana
Day 39
お誕生日おめでとう!!
估唔到今朝起身睇到嘅大事除咗TWL出事之外就係カナ結婚嘅消息
今日最適合嘅應該就係呢首

謹祝カナやん新婚快樂!
雖然預左依一日來臨,但個琴晚睇到依個消息都係有啲失落同唔捨得
恭喜kana完成30歲結婚目標
希望以後都會幸福快樂
今日既Always
應該係
西野加奈子
搵翻16年嘅報道
應該係呢個?

唔知係咪5點鐘SONY會有正式公布
好緊張
有D空虛感
仲有唔夠60分鐘,好有等緊執行死刑的感覺
係邊到睇番黎
如果kana真係有打算結婚,早d結好過遲d結
早d搞掂晒自己想做的事,早d可以睇到佢復出
其實佢宣佈活動休止時大家都應該有心理準備
所以就算宣佈結婚,震撼應該無宣佈活動休止時咁大
上次活動休止時都係5點鐘收到訊息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞