西野カナ fans揮手區(5) 活動休止中

1001 回覆
10 Like 2 Dislike

又要聽好き
另一首神曲Flower

呢期聽i love u聽到上左癮,明明首歌一出時麻麻地鍾意
MV拍得好可愛,又顯得年輕
MV真係幾屈機
第一身視角好有FF空間睇完好sweet
之前話想考個車牌結果幾年都無考到,唔知今次想挑戰的事項包唔包括考車牌呢?
可能呢排佢去左考車牌,之後周圍去自駕遊
kanayan,唔知你而家做緊咩,希望你繼續過得好好的
回想當年初初認識的西野加奈,吸引我的並唔係你的樣貌(坦白講當初你個樣真係唔係好掂)
而係你通透的歌聲,簡單直接唔做作的說話,同埋爽朗的笑容
就算隨住年紀增長,這些東西基本無變,一直在我心中迴響下去
ありがとう
考到日本牌一年先可以攞國際牌 好似係
Day 21

每日always
差D唔記得訂音樂盒
LCL第一次encore前的最後一首歌

夜晚無聊唱咗陣k
above average!! 巴打在日本生活?
ps4唱
Day 22
アイラブユー係自己買嘅第一張single
果時都啱啱係新飯 對Kanayan唔係有好深嘅感覺要去追single碟(成日覺得買album係抵個single, single百幾蚊先得3首歌)
係個MV令到我有好強烈嘅感覺要去追碟 所以係日本開賣第二日中午走落信和去買
亦都係呢隻碟令自己開始追翻之前嘅single同album...到而家都唔算多大約10零隻倒
當然呢隻唔算係一隻好top嘅Single, 但對個人嘅意義係好大
唔知道Kana幾時會返來 但好希望各位巴打可以堅持落去 因為Kana係會返來嘅
同巴打想法一樣,都係覺得買single唔抵,但適逢去日本玩,i love u隻single又剛出,俾個藉口自己買,呢隻都係我唯一一隻single, 之後都係補返4隻love collection, i love u係一首開頭覺得麻麻,但愈聽愈上癮洗腦既歌
PS4有得唱K?
kana話過嚟睇佢演唱會的人全部都當佢地朋友看待
一邊唱歌一邊確認觀眾的面孔
對於大家的提問都盡量解答
亦不怕花時間做各種fan service答謝大家
目的係令大家有種返到屋企的親切感
這亦是西野加奈其中魅力之一
真心希望唔駛好耐會有機會親身感受kana演唱會的現場氣氛
復出要搞次海外巡回啦,台灣香港既歌迷好掛住你呀!!
如果kana復出後,我諗我真係可能會加入西野家,因為我唔想再錯過同kana見面的機會,或者有機會抽中西野家會員1號呢(妄想中)
依張塊面仲寬過額頭咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞