西野カナ fans揮手區(5) 活動休止中

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
係,之後rocket express出貨後會有提單號,到時話比轉運公司知然後佢幫你收貨
哦,唔該哂巴打,第一次用轉運咩都唔識
我都無咩用過,不過應該唔難
今日聽呢首,剛剛得到配信百萬認證,係kana笫7首百萬認證
Day 16
差啲唔記得要po一首歌上來
之後諗咗陣先醒起
今日揀嘅係一首今日有啲感受嘅歌

今日po呢首
想問多樣關於代運,我上rocket exp填哂信用卡資料,最終要俾錢既都係俾代運,而唔係rocket exp? 我怕重覆過左兩次數
貨款係過比rocket express
sony今次唔做貨到收款
但轉運又有email話確認左運費,咁係咪唔駛理佢?(可能我之前揀錯咗"代購")
咁要睇清楚,我以為你做轉運
kana,唔知你而家做緊咩呢
對於普通街外人來講,可能剩係聽過会いたくて会いたくて同トリセツ,但你的作品並唔止呢兩首
好多B 面同專輯曲都包含左唔同類型的音樂
Acoustic, R&B, Hiphop, Rock同英文歌cover全部都好好
所以西野加奈第二章相信也會蘊含住無限的可能性,請你好好努力

每日always
休止下都好,佢歌路好窄,都仲29歲人,仲做咩少女教主代表,去嫁人好過啦,只食少女條水唔夠食過世。
另一首好好聽既b面曲
連登仔真係恐怖,係度自言自語…
話時話,平時都好少留意佢,睇返佢以前嘅相,外貌變化都幾大,應該打唔少botox瘦面。老實講句,想做天后還是有一段距離,休止下,返嚟轉風格吧啦。
amazon 又有得買返
睇清楚有冇
"香港にお届けできます。"
就係見佢送 先上嚟講
都係賣緊14040
想問下LCL特典係咪只係poster?
今日聽honey

如果當日演唱會即場預訂係送快勞
如果係指定舖頭/網店預訂就送poster(唔同舖頭唔同款式)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞