西野カナ fans揮手區(5) 活動休止中

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
おはカナ,你而家喺日本,定係已經開展了新的旅程?
定抑或已經完成了第一段的旅程回國呢?
你而家睇的天空是否同我地睇的一樣?
總之,萬事小心,一切安全至上

p.s. 唔好誤會,圖中攝於舊年10月,地點應該係德國新天鵝堡

每日always
就算個人暫時唔係到
啲歌都會一直係到陪住我

君の声を聞かせて欲しいよ
願うたび 心震えるの
変わらないこの想いが
胸の中で 温かい
今日聽呢首阿拉伯風

Kana著衫真係好好睇
おはカナ,自從橫濱尾場後已經過左2個星期
我每日都有聽你的歌
當知道電視又播返你的片段就會好興奮
你的周邊開賣時我又花左2個幾鐘同你公司個爛鬼網站糾纏
晏晝就上吓你的twitter睇下有冇更新情報
所以西野加奈喺我生活的位置到而家幾乎無變
唯一不同的是我知道你暫時離開左我地,心裡面硬係有少少孤寂

P.S.聽聞你最尊敬的Minmi着左你件平成T去左LA,唔知你有冇一齊同行?

早晨,跟隊每日Always
Day 12已經諗唔到po乜 點算
唔想po啲太過出名嘅A面 想搵啲比較少人聽嘅B面

努力中
可以試下聽一專同紅綠精,入面的歌雖然比較冷門,但係屬於西野加奈最想做的音樂
你嗰個可能唔係amazon直營賣比你

每日always
我未訂
岩岩上去睇一睇都見依句
This seller for the item you selected does not deliver to your selected location.
可能直營冇晒貨
唔止唔送外國,價錢仲貴左,成17900yen
唔係掛 仲未訂
頂 即刻望一望 真係冇
我睇amazon係,你可以試下其他鋪訂,tower records果 d應該仲有
睇定啲睇下遲下會唔會平番啲
即刻狗衝上tower records 訂左
驚遲D 訂都冇得訂
係咪正價?我喺amazon訂左13600yen (係最貴果set) , 唔知係咪有集運優惠
張B3 好似同MAMAZON 唔同
君と出会えたことが
かけがえのない宝物
今は会えなくても
Always Love You
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞