(絲入)絲打係邊到買bra?

1001 回覆
11 Like 87 Dislike

計埋運費,轉埋港幣其實都差唔多。唔啱又要畀錢寄番去,計計埋埋都喺番度。

Narue福袋260蚊人仔有3隻bra喎,加埋運轉埋港紙都係300蚊姐,平PJ一半有多,差好遠
杯又圓,料又好過PJ,屌得過架

成日驚就算係寫話官網啲貨同料都係劣 易唔易wear果啲都算 黑心材料先驚

旗艦店黎,我買過,無問題,不過我係逐個買唔係買福袋,因爲福袋無我份

我又試下先 啲碼有冇話偏大偏細?

無偏大偏細 杯容量夠

等我遲啲淘下先

飲豆漿乳酪,食雞肉(唔好揀雞翼呢啲,盡量食雞胸肉)、食魚同埋一星期飲次豐胸湯水聽聞係work。有朋友升到cup

老母成日煮雞同小學 開始成日飲豆漿 (想增高同谷奶) 希望呢幾個月升到去F 不過增高真係成功咗 到宜家21歲仲高咗1-2CM 171/2 去到173

Narue福袋260蚊人仔有3隻bra喎,加埋運轉埋港紙都係300蚊姐,平PJ一半有多,差好遠
杯又圓,料又好過PJ,屌得過架

成日驚就算係寫話官網啲貨同料都係劣 易唔易wear果啲都算 黑心材料先驚

旗艦店黎,我買過,無問題,不過我係逐個買唔係買福袋,因爲福袋無我份

無偏大偏細 杯容量夠

等我遲啲淘下先

飲豆漿乳酪,食雞肉(唔好揀雞翼呢啲,盡量食雞胸肉)、食魚同埋一星期飲次豐胸湯水聽聞係work。有朋友升到cup

成個家族普遍偏大 最少有C仲要圍大 啲bra大到 自己已經算細
成個post都係絲打 好香
港女要買bra既咩

大波嘅最好搵番啲有承托力,貪平貪靚只會吱到變背脊肉。我推薦莎娜美唔算勁平但有質素,分店多啲易就時間
好過要上門試完身再訂個啲,因為呢啲鋪一嚟有自己size好難跟番佢度嘅出去買,二嚟要跟佢優惠買一堆先抵啲,但成功矯番靚個胸又要買過批會肉赤
唔建議買pj,68或者其他日牌好似pj咁勁厚墊谷走啲肉變手臂肉同背脊肉,到時喊都無謂,買一兩個襯衫之類都OK 但唔好成日著

PJ 大cup 無墊的 不過好睇邊條line

屌 又唔係上世紀初

做運動

屌 又唔係上世紀初

所以只係唔中意已經好好

無偏大偏細 杯容量夠

等我遲啲淘下先

老母成日煮雞同小學 開始成日飲豆漿 (想增高同谷奶) 希望呢幾個月升到去F 不過增高真係成功咗 到宜家21歲仲高咗1-2CM 171/2 去到173

屌 又唔係上世紀初

所以只係唔中意已經好好

咁絲打點偷偷地豐胸

屌 又唔係上世紀初

所以只係唔中意已經好好

咁絲打點偷偷地豐胸

我無偷偷地 只不過我細個好中意食雞,係中意到幾歲人仔成隻雞可以自己一個人食晒,去到中學已經C,d 左右
後尾有男朋友渣渣下一年大一個cup

無偏大偏細 杯容量夠

等我遲啲淘下先

我係矮妹 我得158

屌 又唔係上世紀初

所以只係唔中意已經好好

咁絲打點偷偷地豐胸

我無偷偷地 只不過我細個好中意食雞,係中意到幾歲人仔成隻雞可以自己一個人食晒,去到中學已經C,d 左右
後尾有男朋友渣渣下一年大一個cup

H cup將來咪好the

我諗視乎keep 得好唔好嘅,要the b cup 都the 得

我諗視乎keep 得好唔好嘅,要the b cup 都the 得

啱嘅,天生基因先係王道 不過愈大the嘅機會始終大過普通size

啱嘅,天生基因先係王道 不過愈大the嘅機會始終大過普通size

所以我都好努力做胸肌運動,support 好啲應該會好啲

Btw,我真係見過廿頭嘅女仔,得b~c cup 已經係the 晒奶

Btw,我真係見過廿頭嘅女仔,得b~c cup 已經係the 晒奶

人地著住衫你齋睇點介定係人地本身胸部生得低同後天the好難知架

人地著住衫你齋睇點介定係人地本身胸部生得低同後天the好難知架

想問你腰圍幾多吋?咁大腰骨係咪成日痛?

朋友黎 肉帛相見過
佢到廿歲先開始帶bra..我覺得後天嘅機會大好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞