[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(17)

1001 回覆
28 Like 7 Dislike
但今日個live 講對阿水嗰part,
好似龔燁sell緊自己咁
大家唔會嬲阿龔既
而家比起嬲更加似係恨鐵不成鋼FEEL
純粹係因為太著緊條線,好想佢地開心結果所以先至咁
如果720後再加集,到時先講龔媽都得
編劇唔好話我知去到720龔水都唔會一齊
到時加多個奶奶,應該好多嘢講
潛台詞:
嗱博士呢啲就過曬去啦 只係回憶總是美好效應咋
本總監就唔同喇 係依家陪喺水水身邊 有共同語言互相了解嘅人
梗係唔係嬲阿龔啦,係替佢兩個急
呢個世界永遠係皇帝唔急太監急
而且仲係令水水進步
會唔會有一日,龔友突然同阿龔講
阿仔,你同阿May都拍左咁耐拖,應該要結婚,跟住水水來到,龔友同佢講你地結婚了卻我心事 ,跟住阿龔同水水講「嫁比我」。
直情跳過拍拖呢段
522係咪就係狗龔個集?
係咁帶我地兜圈

阿蟹講pure maths
好正啊
有助龔雖然好,
但表白/求婚呢啲嘢,
始終想係阿龔自發去同阿水講,
而唔係因爲人地講,所以跟住做,
女仔(尤其易亂諗嘅)感覺上唔夠真誠同好似只係了咗老人家心願先做
以前有套電視劇女角就係呢個原因嬲男主求婚
我同總監大人一樣係文科生 數學
我係男人
直接跳過又快得滯
一係龔爸話:點解你兩個睇落都唔似拖友嘅 手仔都無拖下又企到離行離辣
咪係囉

我理解初雪嗰集,無約實,來唔到係無法嘅

No. 1,我都仲可以理解,唔解決傑叔問題,龔水唔會持久,但始終龔燁仲爭水水一句解釋

但經過藍調,503同504,結果最後仲係原地踏步嘅話,呢條線真係毀滅了,好理解唔到龔燁嘅諗法

要振興龔家嘅家業,真係無10年8年都做唔到,咁唔通要同水水瞹昧到嗰時咩
grad咗咁耐仲記得
就咁F=ma
淨係要買返九龍塘間獨立屋就算靠接龍份工做到退休都買唔到啦 係咪要跟輝輝做ptbf呀
今日就算唔係龔水主線都就來爆啦
507講雙大鬥法 會唔會講龔水行年宵
或者要直接幫手搞年宵
唔知會唔會提前見到總監大人扮財神
我以為條_代表緊vector
其實我係商科生
我唔知呢條係咪pure maths
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞