[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(17)

1001 回覆
28 Like 7 Dislike
唔知個陣同大小姐關係好番未呢
其實兩邊都係好多閒聊 主po又何嘗唔係好多人講女
姐係叫我地咪再加密
Stanley叫大家主post前十二後十二個鐘
陣間live我會過返主po
而家俾我留戀多陣呢到先
因為實在太鍾意呢邊既氣氛,唔捨得走~
(宅女)
岩岩見到 真係笑鬼死
笑咗出嚟
其實我想講, 媽媽唔知大廳係邊架, 仲有大廳係食飯唔可以傾計架, 呢到係偏廳, 不如爸爸帶媽媽來偏廳同我地傾計, 如攰各仔仔女女可以各自返房瞓
咁樣跨越綿登同ig隔空喊話個感覺好神奇好有趣
你地班扮工人士
我追post追得好辛苦
個距離前所未有咁近 好神奇~~
Best絲有冇miss到啲咩?
咁貪心嘅 等人帶頭

講真,論非劇情相關嘅嘢,論數目論變態度嗰邊絕唔比呢邊少,所以極放心。
只係呢邊傾的確好feel得多,始終集中啲,feel好緊要架
Miss 咗好多
Stanley我好努力扮工嫁
咪再係office hr叫人上呢度啦
尋日攞餸上熊家嗰場呢,
如果我係tree gun會有啲唔高興,
明明預咗唔駛煮飯,
突然間通知都冇個就要我煮咁多人嘅飯,
你話幫我煮埋就話啫
不過未來女婿話點就點啦
(sor for擺錯重點
我意思唔係話依場寫得唔好 )
其實都係,阿龔完全唔驚摸門釘……
如果熊家冇人喺屋企,佢打算點處理啲海鮮……

除非佢問左阿水先上熊家啦…
其實有時830930啲膠劇成套播晒都未必有十個POST,但龔水只係一對CP都講咗17個,而且好多長文感想/分析,就算其他開好多POST嘅劇都無咁多長文討論,所以如果劇組係完全無睇過呢邊我覺得實在太可惜啦。就算非主線前後我地討論後面發展都有好啲可以參考嘅地方,當然係一啲大路方向而非特定嘅情節。因為我們都係人雖然會有唔同諗法但某啲位都係一致嘅,例如我地唔會想龔水繼續玩誤會拖戲,虐可以有但要合情合理,唔想見到三角戀(曹總搞下笑無妨),之前Jenny以為阿龔鐘意佢嗰種誤會都幾好玩好睇。

諗住打兩句唔覺意又打咗咁長

無聊到係咁碌ig
留名都差唔多兩頁
爸爸真係要我地去踩場?
我地冇爸爸咁好打喎
佢覆咗我
開心一日啦
有主線唔算踩場...係唔夠位就真...應該可以連開198,199
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞