[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(17)

1001 回覆
28 Like 7 Dislike
琴晚嗰集冇鉅記冇雪雪雪冇supplement
今晚再接再厲
尋晚無直接或間接廣告攻擊,成件事好流暢睇得好舒服
阿龔再谷氣都唔洗食大補丸
因為水水話白灼
買食材嗰下真係當正自己屋企,當人地實會幫佢煮
工業表情包最後嘅part 5~

(阿工而家個腦一定好亂 btw最後個眼神好有殺氣 )

究竟我應唔應該提出反對好呢。。。

Er......

終於可以放低呢個結

(瞓到成個BB仔咁 )

連Stanley都講,Jenny係頭號粉絲,咁Jenny唔好手軟,繼續助龔
係水水話食白灼蝦, 絲打應該話, 如果阿龔未瞓冧應該話食白灼蝦
真係唔好突然彈蕭公子出來, 真係會嚇死人架
著住baby blue訓到成個baby咁真係超級無敵可愛

多謝樓上絲打既GIF 全部save曬
扮工時候睇精神哂
Youtube個trailer多咗句對白~~
龔:只要佢可以令阿爸開心,咩都可以算...
真係放棄仇恨啦
之前FF希望會再有場阿龔打藍球, 噚日真係有, 佢打藍球真係好型好Charm
呢句
係呀,唔該妹仔絲幫忙解釋
因為我屋企人都好鐘意係我上床就嚟瞓著嗰下入嚟問我嘢,有時都會依稀記得自己好似up咗句嘢但又唔太清楚記得嗰隻。所以我"估"似係呢種狀態下想講白灼蝦去回應tree gun
著西裝打籃球
天啊 呢句說話呢個表情
Stanley想我地係佢ig做討論
但呢度討論得好開心WOR 未想出大廳
呢度睇到阿龔眼濕濕,今晚應該忍唔住要預備紙巾
雖然唔係幾想,但如果傑叔要洗白先end,希望佢可以刺激返龔爸等佢認得返阿龔先完 要阿龔以後都做阿乜水同邊個真係太慘啦
呢排已經冇點加密架啦喎 Stanley你有mon po 應該睇到架
都係匿名傾爽啲
不如爸爸媽媽入房一齊傾啦
我第一下見到嘅反應係佢係咪睇emoji睇到唔耐煩啦
開個ac咪睇到囉
爸爸媽媽入房傾應該會一個鐘爆一個post

點解我睇唔明佢講咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞