[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(17)

1001 回覆
28 Like 7 Dislike
但阿水件衫係一樣嫁喎
無眼睇
阿水嗰套都唔同
完全唔同呀
今集水水係着純紅色運動褲,上面張圖水水係着紅色格仔褲

發雞盲
今集真係隨便cap都大把圖想po

呢個look加乾濕褸唔係仲引人注目咩

雞蛋仔!?

頂唔要啊咁淋 仲淋過Chef le Mon嗰啲
我諗起大帥哥狄奇同沅婉嘅感情線
本身好鍾意佢哋嗰種心照不宣,好多幕兩個人一齊慢慢行一齊傾計,真係畀到人舒服自然嘅感覺
點知後面一扯到殺父仇人,條感情線就變得極其煩膠,呢啲家仇國恨嘅愛情真係老土又唔討好

返番正題,我其實唔想復仇線講太多集就係唔想睇呢啲,上次463真係睇到成個人好攰,兩個人嘅感情畀呢啲嘢左右真係好無謂
第一張圖個look我即刻諗返起裸命事件簿最後伊健look
阿龔每次個樣出事就會搵嘢遮果然係極貪靚
chef lémon笑咗
同上次眼挑針一樣,要遮住
總監大人一向唔怕受注目,
只怕豬頭樣俾人見,可能戴超型啩
啱啱睇返今日嗰集
阿水成集都係女朋友咁款
特別係見完傑叔嗰段阿水真係跟得女友
執衫同買水
最後龔生上熊家上到好似返自己屋企咁即興

btw Jenny渣㗎
竟然唔記得大龍生好信龔燁
等佢仲撚龔燁撚得咁開心
總監大人咁貪靚,梗係唔可以俾人睇到面上嘅傷
雖然佢唔知已經被放上秘密網
其實無諗過水水有一日會咁樣望住龔燁
眼前呢個男人雖然強大到可以幫自己拆咗好多彈,但原來一直都傷痕累累,自己可以做嘅唯有陪伴,喺背後支持同守護返佢

最後一段阿龔買曬海鮮和紅酒上熊家開餐,完全有種當左熊家係屋企人的感覺,想想下阿龔真係可憐,相依為命的阿爸唔記得自己,住在院舍,剩番佢自己一個人孤零零收工回到屋企,係熊家佢真係可以享受到家庭溫暖...
係咪同一副眼鏡
但佢呢個look加乾濕褸出街唔會俾警察拉咩
嗰餅雞蛋仔真係
chef le mon整唔整得出
呢一段真係超感動,那種默默守護的感覺,之前係你一直明著暗著遮風擋雨拆解難題,依家輪到我可以當這個守護者的角色
上次阿蟹live話有機會拍阿龔屋企
希望可以睇到水水上去俾啲家庭溫暖阿龔
希望各位唔好介意我洗版

好鐘意水水呢個笑容,好治癒,係雙下巴天使啊

水:你地咪嘈住我朋友訓教啦

龔燁BB

阿水呢個寵溺樣完美總結龔水黨今日心情
工業表情包Part 2~

你真係搵到傑叔?

死八婆我忍你

去還去,唔好借啲意抽水好喎

唔好逼我打女人

44吋胸肌?仲要係識震個隻?

(點解可以俾人打到豬頭丙都仲咁靚仔 )
好鐘意影住阿龔背影果張
再加埋水水之後個表情
擔心,想幫手,但唔知點幫,最後默默喺後面陪住阿龔
學絲你話齋 呢個男人好強大嘅背後因爲背負廿年嘅仇搞到傷痕纍纍
水水應該都好心痛
頂依家先留意到震咗下救命
胸肌嗰幕
之前睇到gif已經笑咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞