[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(17)

1001 回覆
28 Like 7 Dislike
係呀, 主post 鍾意蓮輝 安凌, 我怕去到主post會比人鬧爆, 但爸爸叫到鬧就鬧啦
爸爸, 今晚主post見
我覺得就算Stanley自己出主post 都會俾人負皮,主po好癲
大家啲篇幅咁長 主post會唔會阻人mon post 可能講講吓都係會返嚟呢邊 感覺上都係呢度好啲
今晚live先過去傾啦
好搞笑嘅比喻
主post邊會夠位...咁疊馬
個比喻好好笑
係!其實只係怕影響到主post姐
希望主post啲人唔好覺我地煩啦
主要唔係怕負皮 係怕我哋推post推得太誇張阻到其他人再唔小心令到唔係龔水黨嘅人反感龔水線
今晚開播前後先去主po講野應該冇野啦!
其實邊度係主po?
我入親都係呢度,唔知邊度係主po
開心速遞主Post 去到197嗰個
開心速遞(197)龔燁復仇記 | 不要賓穎主題曲
https://lih.kg/999046

1001之後就去影視台揾
我諗前後一二個鐘唔過份嘅⋯⋯
我哋平時都無乜打擾主po啦,
一於今晚推爆佢,
當然呢邊繼續。房好feel得多
房嘅氣氛同討論集中好多
西裝絲如果今晚recap會po主post定呢度
今晚7點準時出廳準備開飯
Sorry Stanley我哋唔係專登唔出房 Live嗰陣我哋會喺嗰邊推 但後續我哋多數會入番房
仔女都唔希望傾計傾得太熱烈嘈到其他想瞓覺嘅親戚 再唔小心令到嗰啲親戚覺得爸爸媽媽唔識教啲仔女
為左有多d餸食 睇黎要冒住比人負皮既危險 再擺脫cd-rom既習慣衝入大廳
8點先開飯
我又唔覺主post唔鍾意龔水
係蓮輝安凌冇集中post/少人去集中post留言
龔水全部留喺集中post傾姐
有咩理由主post要比某啲cp fans霸住晒唔比其他人留言
呢邊吹水好溫馨,主po有時好激
我見識完井外面個世界,都係想返翻入個井度
兩邊都po
7點出定去岩架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞