[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(17)

1001 回覆
28 Like 7 Dislike
mytv有得睇504啦
大家可以開始無限loop

又似係
密室果次藍色
係lift提親果次藍色

好似有啲咩重要事件就藍色西裝出場
藍色西裝係阿龔套戰鬥服
我係阿工心中有重要位置
咁表白都好重要
下次表白
著藍色西裝?
或者baby blue
加上藍色西裝佢著得特別好睇
著藍色戰鬥服+阿水最鐘意嘅藍色玫瑰去講人生最重要嘅三個字
唔明玩咩
今日忙到PK睇唔到Live
衝緊番屋企先mytv
但見到主Post由197嘅25頁推到198嘅3X頁
好難忍手唔去追Post
我等緊做龔水信物㗎
物推咗咁多頁
Stanley嗱主廳好多人啊
係啊係啊 大廳好多人啊依家
係咪聽朝八點就集體入房
我都想問,好似今晚會推爆

7. 工水係阿工房嘅一段,真係好似男女朋友鬧交
8. 首先,阿工見到係阿水,即刻咩都唔講就單刀直入講出自己錯信傑叔有幾失望,因為水水係唯一明白佢嘅人
9. 阿工呻咗兩句,即刻變溫柔番話anyway唔關水水事
10. 點知知道阿水知情不報又嬲豬,嚇死人咩
11. 但係阿工惡得嚟,其實語氣又有啲忍住忍住,其實都係一種異樣溫柔 (sorry我M底
12. 最後阿工叫阿水走,怕越講越難聽呢下真係好有feel 一方面又嬲,但一方面又唔捨得嬲,又唔想傷害水水 比起以前兩個人互鬧互相傷害,已經進步咗好多!
13. 呢段蟹同Stanley都演得好好 好鍾意睇阿蟹演委屈戲,心痛死人

阿水一入房已經好似做錯事嘅小朋友咁
龔燁嬲豬鬧阿水都鬧得好客氣吓
佢嬲到擰轉唔想見到阿水驚自己再講會講錯嘢
辦公室呢段兩個都做得好到位

19. 如果阿工知道阿水為咗佢去下海,第一個反應一定係心痛兼驚水水蝕底 ,知道阿水被人趕出黎之後,一定會笑水水咁嘅雙下巴,都走去學人應徵公關

諗起之前龔生笑阿水係中女會俾人呃
佢把口一定會笑咗阿水先

33. 「呢個咪你女朋友阿May囉! 」如果呢下王朝馬漢係後面偷笑就正囉

其實有偷笑 不過得一秒

38. 如果咁樣下集都仲誤會兜圈,真係會嬲!

又返轉頭嘅話佢地去做和尚同尼姑算啦
快啦
好中意睇大家逐點回應
龔爸見返傑叔但聽到佢話輸哂啲握緊拳頭嗰吓真係好似想打落去
仲要影返龔水兩個大頭好似會有咩事發生咁
但竟然係話冇事仲拍佢膊頭

最後閂埋房門叫龔水出房以為龔友真係有嘢同傑叔傾
點知你竟然係出嘉頓打人
龔爸真係好鬼跳脫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞