[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(17)

1001 回覆
28 Like 7 Dislike
認真嘅感想我認為可以番主Post到Po

似乎主post要開定198,199...
推到追唔切po
編劇團隊忙,Mon 主post可以睇到即時反應,而且入得嚟呢到都係龔水黨,但非龔水黨的就會係主post,各方意見就會唔太平衡

平時套劇完左大家係主post講多兩句就返房繼續(甚至直接返房),今晚就留耐d,講多幾句先,做番次聽話嘅仔仔女女
講多兩句都係會番嚟呢到圍爐
我地唔推, 主post個邊癲架, 一集一個post, 睇下今晚我地過到去會唔會一集2個post
其實...留埋啲阿爸阿媽仔仔女女先係無意義嘅洗版...
就係主post太激, 我多數做cd room, 今晚冒險係主post上下水
睇埋今晚啲反cup位twist成點先,仔細地寫個感想喺主post
係好激,所以傾劇情反而我鐘意過嚟呢邊
(續)喺主post post一次啦。。
呢邊係全心真誠 凡事以龔水為先
心真誠
係呀, 我同事過來時, 我要辦做野, 等佢走左再入翻來, 仲有7個半鐘走要去大廳, 邊有心機做野
嗰邊講阿水多數都係睇女咁
其實係呢邊容忍度比較高,如果搬字過紙去主Po, 應該真係會俾人鬧晒鬼…..
推po得黎要冷靜,冷靜與熱情之間
我覺以後直播當日既反應可以係返主po,簡單表達下感想,
之後第二日先再返房傾~
長篇感想就集中係房啦,我有時打野都會幾長篇大論,真係好驚一堆堆長評會嚇親主po
乖~之後可以入返個井圍爐
多謝
主post真係好癲, 遲左10分鐘入去可以推左50個post
如果劇組要追呢邊個post都有啲辛苦
冇一半有三成係閒聊吹水
扮工時間都咁多人呢句日日都出現咁滯
成日講埋啲要比stantley睇emoji又係冇咩意義
大小姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞